Najnovšie 1.4 mm Aktívne Stylus Dotykové Pero Pre Apple IPad Smart Pro Kapacitný Displej Ceruzka Na IOS IPhone 11 Huawei Android Telefóny

€9.06


2020 Nové 1.4 mm Aktívne Stylus Dotykové Pero Pre Apple IPad Smart Pro Kapacitný Displej Ceruzka Na IOS foriPhone 11 forhuawei Android Telefóny

Funkcie:

Všeobecne Kompatibilné: stylus je vhodný pre väčšinu dotykovým displejom. Nie je potrebné pre Bluetooth alebo APLIKÁCIU. A dotykové pero je vhodné pre iPad Pro/ Air/Mini pre iPhone 11 Pro/ Max/ XS//XR/ X/ 8/a stylus je vhodný pre Samsung a iné Android telefóny alebo tablety, a je veľmi vhodný pre IOS, Android, Windows systémov.

Aktualizované Pero Tip: pero, nie len má trvalé pero tip, ale takmer všetky sa dotknite obrazovky môžu byť použité s perom tip. Stylus je vhodný pre iPad Pro/Vzduch, ktoré je pohodlné a bezpečné.

Vysoká Citlivosť: 1,4 mm pero tip a citlivé technológie poskytujú tohto tabletu perom s vynikajúcou presnosťou, kompatibilitu a hebkosť, a vám môže poskytnúť pohodlné písanie a kreslenie na akýkoľvek smartfón a tablet skúsenosti. Jemné a mäkké tip vám umožňuje komunikovať so zariadením, je dotykový displej bez toho, škrabance alebo škvrny.

Dlhý Pracovný Čas: vstavaný nabíjateľná batéria inteligentného telefónu, dotykové pero má dlhý pracovný čas, 20 hodín nepretržitého pracovného času, 180 dní v pohotovostnom režime, a len 2 hodiny na jedno nabitie. A to sa automaticky vypne po 20 minútach nečinnosti na ochranu výdrž batérie.

Jednoduché Použitie: potrebné Žiadne Bluetooth / APP spojenie, dotykové pero funkcie jedno-tlačidlo na prevádzku, rýchlejšie a jednoduchšie, než pomocou klávesnice na obrazovke, stačí stlačiť power tlačidlo blízkosti pero kryt, môžete ho použiť okamžite, veľmi vhodný pre inšpiráciu. Indikátor je biela, pri použití a načerveno, keď sa nabíjanie. Indikátor sa automaticky vypne, keď je plne nabitá.

Špecifikácie(o):

Rozmery: 160 x 8.9 mm/6.30*0.35 v

Batéria: 140 mAh

Nabíjací port: USB

Čas nabíjania: 1.5-2 hodiny

Pracovný čas: 20 hodín

Výdrž v pohotovostnom režime: do 180 dní

Tip veľkosť: 1,2 mm/0.05 v

Indikátor svetla: biele svetlo pre použitie, červené svetlo pre nabíjanie, červené svetlo zhasne, keď je plne nabitá.

Spánok ochrana: nie je použité na 20 minút, pero, bude automaticky vypnúť.

Farba: biela

Balenie Zoznam:

Dotykové pero * 1

Nabíjací Kábel * 1

Štítky: tp ceruzka, myš bezdrôtové pero, drop pero, ipad ceruzka, krátke apple peračník, prvý sneh, ipad pro, ipad, airpod joyroom, dell digitálne pero.


( 3 Hodnotenie )

Počet