Držiak ceruzky puzdro pre Apple Ceruzka, Premium PU Kožené puzdro prepravný Vak Rukáv Kryt Puzdro pre Apple iPad 9.7 2018 Pro Ceruzka

€7.09


Dokonale navrhnutý pre váš drahocenný Apple iPad Pro Ceruzkou. Ochranu vášho Apple Ceruzka z šokujúce a poškriabaniu, poskytuje vynikajúcu ochranu pred poškriabaním, prachom, otrasmi a iné každodenné škody. Premium PU kože s mäkkou non-scratch mikrovlákna interiéru. Vstavaný kožené vrecká a elastické popruh umožňuje udržať perá bezpečne na mieste a ukladať malé príslušenstvo, ako sú nabíjací kábel. Odolné vode odolný PU kože a tesniace zips dizajn, aby bolo výhodnejšie použiť. Poznámka: Apple Ceruzka je len na ilustráciu a nie sú zahrnuté.

Dokonale navrhnutý pre váš drahocenný Apple iPad Pro Ceruzkou. Ochranu vášho Apple Ceruzka z šokujúce a poškriabaniu, poskytuje vynikajúcu ochranu pred poškriabaním, prachom, otrasmi a iné každodenné škody. Premium PU kože s mäkkou non-scratch mikrovlákna interiéru. Vstavaný kožené vrecká a elastické popruh umožňuje udržať perá bezpečne na mieste a ukladať malé príslušenstvo, ako sú nabíjací kábel. Odolné vode odolný PU kože a tesniace zips dizajn, aby bolo výhodnejšie použiť. Materiál: PU Koža Poznámka: Apple Ceruzka je len na ilustráciu a nie sú zahrnuté.

Štítky: apple ceruzka 1 kryt jeleň, tp ceruzka, puzdro pre ipad vzduchu 2 shockproof, peint peračník, drop pero, ipad ceruzka, krátke apple peračník, kryt ipad, apple ceruzka 2 prípad zvierat, nib tip náhrada za apple ceruzka.


( 2 Hodnotenie )

Počet