Kapacitné Pero Rukopisu Transparentné Prísavky Duálne Dotyk Dot Čítanie, Kreslenie, Maľovanie Kovových Mäkké Nib Smartphone, Tablet

€1.90


Kapacitné Pero Rukopisu Transparentné Prísavky Duálne Dotyk Dot Čítanie, Kreslenie, Maľovanie Kovových Mäkké Nib Smartphone, Tablet

Funkcie:

1. Pohodlné a rýchle: výrobok môže byť vyznačené na akýkoľvek softvér, ktorý je viac pohodlné a rýchle pri spracovaní e-mail.

2. Skutočné písanie skúsenosti: produkt používa mäkké gumové pero tip a kontakt s obrazovke je jemné a citlivé, a písanie skúsenosť je dobrá.

3. Kompatibilita: výrobok je vhodný pre všetky elektronické zariadenia prevádzkované kapacitný obrazovkách, ako sú mobilné telefóny a tablety.

Popis:

Tento produkt je obojstrannú dotykové kapacitné pero, vhodné pre mobilné telefóny, tablety počítače a iné zariadenia, písanie presne, citlivo a hladko.

Špecifikácie:

Veľkosť: 9*126mm

Hmotnosť: 12g

Materiál: Kov

Farba: Čierna, ružová, šedá, strieborná (voliteľné)

Package Zahrnuté:

1* Kapacitné pero

Poznámky:

1. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je uvedené na fotkách.

2. Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Štítky: guľôčkové pero smartphone, jinhao darček, baoer 388 pero, g nib, pero jednotky smartphone computadores, jinhao kovov, plniace pero nib, čierny atrament pre g pero, pero smartphone s3, elastico smartphone pero.


( 0 Hodnotenie )

Počet