2 ks Apple ipad stylus náhradné pero tip stylus pen hlava pre Apple Ceruzka jednej alebo dvoch generácií

€3.56


2ks Pero, Ceruzka Tipy Vysoko Citlivé Náhradné Dotykové Pero Náhradné Nib Kompatibilné s Apple Ceruzka 1. 2. Generácie

Funkcia:

1. Ideálny Kompatibilita: Dokonale kompatibilné s Apple Ceruzka 1. generácie a 2. generácie, funguje perfektne pre iPad Vzduchu 3. generácie, iPad Mini 5. generácie, iPad 7. generácie, iPad 6. generácie, iPad Pro 12.9 palcový 4. generácie / 3. generácie / 2. generácie , iPad Pro 11 palcov, iPad Pro 10.5 palcov, iPad Pro 9.7 palca.

2. Veľmi Citlivé a Presné: tip pen je citlivé na tlak a sklon keď kreslenie a písanie, dáva vám plynulé písanie skúsenosti bez mas na dotykovej obrazovke. Môžete si poznámky, akvarelové farby alebo kresliť skice bez obáv.

3. Odolné a Spoľahlivé: Pre Apple pero nibs sú vyrobené z vysoko kvalitného silikónového kaučuku a určené pre každodenné použitie, stabilná a trvanlivá, hladko a bez problémov, poskytnúť vám kvalitný zážitok ako originál.

4. Jednoduché Použitie: tip hodí aj pre Apple pero a je ľahko pripojiť alebo odstrániť. Vyrobené z eko-šetrné materiálu, nezanecháva žiadne škrabance pre iPad obrazovky a poskytuje vynikajúci užívateľský zážitok.

Špecifikácia:

Veľkosť: 98 X 59 X 7 mm/3.86 X 2.32 X 0.28"

Množstvo: 2

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

2 X Pero, Ceruzka Tipy

Štítky: spp pre apple ceruzka 1, apple pero tip, huawei matepad ceruzka, tp ceruzka, apple pero prípade roztomilý, apple ceruzka 1 nálepka, drop pero, prípade ipad, ipad pro, fubda ipad ceruzka.


( 1 Hodnotenie )

Počet