220V/110V Rastliny Stránky Hydroponické Systémy, 6 Dier, Škôlky, Hrnce Soilless Zeleniny, Pestovanie Sadeníc Rastie Box S Vzduchové Čerpadlo

€13.01


Popis: Hydroponické Systém je praktický spôsob, ako začať pestovanie rastlín hydroponically. Bublina Vaňou Hydroponické Systém je profesionálny 6 stránok hydroponické pestovanie nastaviť. Jednoduché a ľahké použitie, a bude mať rastúci najvyššej kvality hydroponické rastliny, v žiadnom okamihu. Všetky systémy sa využívajú v Hlbokej Vode Kultúry (DWC) hydroponické pestovanie rastlín metóda. DWC hydroponics poskytuje rastlinám s veľmi okysličená a živín obohatený vody priamo do koreňovej zóny zvýšenie rastu rastlín a rýchlosti rastlín rozvoja. Vaše rastliny rastú rýchlejšie a väčšie v Bublina Vaňou Hydroponics sýte, keď v porovnaní s pôde pestované rastliny. Funkcie: -Uložiť pôdy a vody -Uloženie práce. -Uloženie hnojiva. -Uloženie pesticídov, priateľské prostredie . -Vysoká výroby. -Vysoká kvalita a vyššia bezpečnosť. Špecifikácie: Názov Produktu: Hydroponické Systém Kit Hydroponické Box Materiál: Plast Hydroponické Box Farba: Červená, Sivá, Modrá,Zelená Hydroponické Veľkosť Boxu: O 28x19x14cm(L x W x H) Výsadbu Priemerom: 3.2 cm Vzduchové Čerpadlo Model: Q01 Vzduchové Čerpadlo Výkon: 2,5 W Čerpadlo Vzduch Napätie: AC 220-240V, 50Hz/ ~ 110V, 60Hz Čerpadlo Vzduch Tlak: 0.018 mPa Čerpadlo Vzduch Konektor: NÁM Plug alebo EÚ zapojte Čerpadlo Vzduch Dĺžka Kábla: Cca 100 cm Použitie: 1.Namočiť semená pre 3-6 hodín. 2.Dať hubky kocky do vody, vytlačiť vzduch, namočiť na dve hodiny, potom umyť dvakrát ich s vodou. 3.Miesto huba kocky v košíčkov a dať semená do hubky, 2-3 mm do hĺbky. 4.Dajte výsadbu poháre do dna nádoby, naliať primeraný pomer živín riešenie, úroveň živín riešenie je o 2 cm 5.Dajte výsadbu políčko do slnečné miesto, semená bude rásť listy po asi dvoch týždňov, potom transplantovali sadenice môže byť spustený. 6. Odstránenie výsadby pohára nalejte pripravený živín riešenie, hladinu vody, ako je uvedené. 7.Dajte výsadbu pohár do výsadbu diery, pripojený výkon pre okysličenie, zabezpečili okysličenie 8 hodín každý deň. 8.Pre boja, zelená pozícia je bezpečný priestor, červená pozícia je upozorniť oblasti, ktoré budete musieť pridať živiny riešenie č. 9.Po rastlina rastie, úroveň živín riešenie by mala byť znížená, ktorý je prospešný pre rast rastlín Balík v cene: 1 x Hydroponické Box So 6-Stránky Veko, 6 x Čisté Poháre 6 x minerálnej vlny Kocky 1 x Vzduchové Čerpadlo 1 x 100 cm Trubica, Držiak 1 x Kliešte 1 x Boja Upozornenie: -Tento systém rastlín rastú potrebovať 4 hodiny slnko osvetlenie najmenej. -Ak niektorý z týchto rastlín zomrieť, prosím, odstráňte rastlinu a jej korene v čase. -Z dôvodu rôznych displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Vďaka za vaše porozumenie.

-Prosím, aby trochu sa líši vzhľadom na ručné meranie. PLATBA: Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky. Prosím, aby platbe do 3 dní od objednávky, ak je to možné. ZÁSIELKY: 1. Príprava Čas:potrebujeme 1-2 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2. Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.tantra-egypt.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, môžete skontrolovať vášho lodné informácie z nasledujúceho odkazu s sledovania č.: www.17track.net/en ( skopírovať do prehliadača) 1. Ak ste spokojní s našimi položky a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám possitive spätnú väzbu so všetkými 5 hviezdičiek .sme to ocenia. 2. Akýkoľvek problém,prosím, kontaktujte nás, prosím, aby od negatívnej spätnej väzby. Môžeme vám najlepšie riešenie.

Štítky: bonsai, telefón stick, pre sadeníc hrniec, hrniec, hydrophonic rásť auta, rastliny hrnce, čerpanie vody, kvetináč, earphon xiao, vnútorné zariadenia polica.


( 5 Hodnotenie )

Počet