Hodnotenie Box s Dýchateľným Otvormi Rastliny Succulents Klíčenie Box Mini Skleníkových Škôlky Hrnce S Priehľadný Kryt 15 Ks

€17.50


Horúce Produkty Popis: Táto sadeníc okno sa používa na centrálne spravovať šírenia siatie listy. Zostavenie ako skleníkových je priaznivé pre klíčenie, uľahčuje zalievanie ponorením, a zlepšuje klíčenie sadzby. Priehľadný kryt je teplo-udržanie a hydratačné, čo je výhodné pre zobrazenie proces rastu sadeníc, aby sa zabránilo nepríjemné prevádzky spôsobené fólie a ľahko poškodzuje rastliny. Sada sadeníc box obsahuje: Priehľadný kryt s dýchateľným otvormi + Čierna diera zásobník + Biele šasi, Existujú dve možnosti, 6 otvorov a 12 otvorov. 1 otvor môže zasiať 1~20 semien. Tam sú malé otvory v spodnej časti každého otvoru pre úniku vody detaily Produktu: Meno: Sejba box s dýchateľným otvormi Materiál: Plasty Typ: Osivo, Výsadba Okno Špecifikácie:6 článková,12 bunka depte: Približne 5 cm sa Pouţiť: Sejba pestovanie,List rezanie zahŕňajú Balenie: 15 Ks x Sejba okno ( typ, ako si vybrať ) Vlastnosti: Vyrobené z kvalitného plastu, ktorý je pevný a odolný, je To jednoduché a pohodlné pre vaše každodenné použitie je vhodné pre centralizované riadenie Transparentné veko hrá úlohy tepla, ochrana a hydratačné môžete vidieť rast sadeníc procesu jasne Vaničky s 5 cm-hĺbka bunky sú vhodné pre spodnej zalievanie Zásobníky sú stohovateľné pre jednoduché uskladnenie, aby ušetriť miesto na disku Upozornenie: veľkosť sa meria pomocou rúk, prosím, aby drobné chyby merania. Farebnú fotografiu by mohlo byť trochu odlišné od skutočného produktu vzhľadom na farebné zobrazenie rôznych monitory.

Štítky: zásobník osiva, pre sadeníc hrniec, emisie skleníkových mini, levit rastlín, rastliny hrnce, dekor kvetináč, dwc hydroponické systém, box rásť, kvet rastlinných semien, semeno kvetináč.


( 1 Hodnotenie )

Počet