20/50 Semien Pod Huby Osiva Starter Hubky Struky Náhrada Rast Koreňov Hubky Konektory Pre Hydroponické Krytý Záhradný Začína Semienko

€6.65


Funkcie:

1. Praktické Použitie: Existuje mnoho malých otvorov v každej detskej izbe hubky, čo je výhodné pre semien klíči a vymaniť sa z plášťa, a to môže znížiť zaťaženie vo vhodných príležitostiach.

2. Vysoko kvalitné Materiály: semien pod špongia je vyrobená z vysoko-kvalitných hubky, mäkká, odolná a priedušná, opakovane a vode, a to môže zaistiť bezpečnosť rastliny.

3. Ideálna Veľkosť: Použitie semien pod huby s výsadbou koše alebo semená vstup systémy pre spoľahlivé klíčenie a zdravých koreňov.

4. Viaceré Účely: semien pod huby sú vhodné pre kvetinové semená škôlky /rastlinné semená škôlky /centralizované škôlky pre jednoduché riadenie /ľahko sa pohybovať a dopravy.

5. Široko Používané: semien pod huba je vhodné pre klíčenie z hydroponické rastliny v HOBBY škôlke boxov a klonovanie stroje. Či používate komerčný klonovanie stroj alebo špecializované škôlky box, je to správna voľba pre rastlín klíčenie.

Špecifikácie:

Meno: Osivo, Pod Huba

Materiál: biochar-bavlna

Veľkosť: 20*20*40 mm/0.79*0.79*1.57 v

Podrobnosti:

To semienko pod huba je určený na použitie v spojení s Dome osiva entry system.

Tento praktický a ekonomický huba môže byť použitý pre život!

Použitie:

Keď ste pripravení začať pestovanie nových plodín,

Najskôr sa uistite, že huba je dôkladne dezinfikovať (teplá voda s blok bleach je dobré).

Potom, namočiť špongiu v teplej vode po dobu niekoľkých minút.

Huba môže byť rozbalený, vystavuje predvŕtané diery na jednom konci.

Len posuňte semeno do otvoru každého hubky a miesto semená hubky v bunkách výsadbu blok, môžete chodiť na iné zdravé a silné semeno!

Biologické hubky sa skladá z hrachu pyré, syntetické vlákna blok a elastický polymér.

Huby sú aj biologicky.

50 ks výsadba huba, vhodná na dome osiva systému,

Jednoduché použitie: Stačí namočiť do vody na niekoľko minút a ak chcete zadať výsadbu tehla. Biologické hubky sa skladá z hrachu, syntetické vlákna prúty a záväzné polymérov. Huba má tiež biodegradácia funkcie!

Hubky používa olej jadierok vytvoriť vynikajúce osiva výživy.

Balenie Zoznam (pre nepovinné):

Hubky * 20

Balenie Zoznam (pre nepovinné):

Hubky * 50

Štítky: kryté záhradné byliny, kvetinové semená pakety, špongia žinku, igarden smart záhrada, bonsai osiva, zásobník osiva, hydroponické veža systém, hydropon, dwc hydroponické systém, ženšen osiva.


( 0 Hodnotenie )

Počet