Stolná Lampa Hydroponické Krytý Bylinkovej Záhrady Súprava Smart Multi-Funkcia Rastie Led Lampa pre Kvetinové Zeleniny Rast Rastlín Svetlo

€74.07


Technické Špecifikácie:

Materiál: Plast

Konektor: USA/EÚ

Hodnotené Práce: 23W

Pomocou Scenárov: bytové zariadenie, zelene projekty, hotely, kancelárie, kvetinové záhrade, výroba, záhradkárstvo, balkón zeleninové záhrady

Farba: Biela

Veľkosť: 35x26x38CM(13.8x10x15")

Vlastnosti a Výhody:

Vnútorné hydroponické záhradné súpravy poskytovať dospelým relaxačné možnosti zábavy, nech vám zabudnúť na problémy z práce a života, a nech ste sa zamerať na vytváranie vlastných vnútorné záhrady. To tiež dáva deťom príležitosť dostať sa blízko k prírode a stimulovať ich záujem o biológiu a dodržiavať rastu a zmeny rastlín. Môžete ľahko upraviť výšku teleskopická tyč podľa cyklu rastu rastlín (škôlka, rastu a zrelosti)

◆[Platné pre 12 druhov rastlín] výsadbu systém je vybavený 12 výsadbu koše, 12 siať bloky a 12 hydratačné sady. S cieľom pestovať indoor bylinkovej záhrady doma, nie je tam žiadny pôdy, pestovanie technológie v každom ročnom období a počasí, takže môžete mať svoje obľúbené rastliny kedykoľvek.

◆[23W LED svetlo] Vstavané LED svetlo, môže sa účinne brániť rastliny z starnutia príliš rýchlo a predĺžiť ich životnosť. To automaticky doplní na 18 hodín a môže klíči v priebehu niekoľkých dní, a zber začne v priebehu niekoľkých týždňov.

◆[Dva výsadbu režimov na výber] Zeleniny režim, vhodný pre väčšinu listovej zeleniny alebo listnaté rastliny, kvet a plody režim: vhodné pre pestovanie kvitnúce rastliny, ako sú ruže alebo kvitnúce rastliny, ako sú malé rajčiny.

◆[4 litrov veľké vodné nádrže, ktorá je viditeľná hladina vody] 4 litrov veľkú kapacitu, nádrž na vodu, dostatok cestovať za 2 týždne po plné vody. S visual vody úrovni, môžete ľahko poznať čas pridať voda, aby sa zabránilo nedostatku vody. Voda alebo živín riešenie môžu byť pridané.

◆[Max 15 palcov (cca 38 cm)] Podľa cyklu rastu rastlín (prasnica obdobie, obdobie rastu a dospelých rastlín), výška zdvíhacie pól môže byť upravená voľne (nastaviteľná výška: 6.3-11,8 palcov (o 16.0-30.0 cm)). Vhodné Osvetlenie dokáže zabezpečiť max fotosyntézu rastlín a pomôcť rastliny rastú rýchlejšie.

◆[Zabudovaný ventilátor a vodné čerpadlo] ventilátor a vodné čerpadlo pracovať na 30 minút štandardne a v pokoji na 30 minút po štarte. Fanúšikovia zabezpečiť aer obehu medzi rastlinami a udržiavať zdravý rast rastlín. Vodné čerpadlo cirkuluje voda v nádrži vody na vyrovnanie teploty vody a zabezpečenie obsahu kyslíka vo vode.

Obsah Balenia:

1 x Hydroponické Stroj

1 x Vodné Čerpadlo

12 x Výsadbu Koše

Upozornenie:

1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.Pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2. Farba môže mať rôzne ako rozdiel displej,pls pochopiť.

Štítky: stôl zložiť, lampa tabl, pre sadeníc hrniec, artifici kvet, rastlina hrniec, hrniec, lampa led, Maximálne 45 w rásť, dekor kvetináč, celé spektrum led stripe.


( 1 Hodnotenie )

Počet