Tortilla Izolácie Taška Potraviny, ktoré sú Chladnejšie Taška Mikrovlnná Rúra Taška Palacinky Chladnejšie Kryt Zemiakový Koláč Chladnejšie Taška Obed Taška 66CY

€4.37


Tortilla Izolácie Taška Potraviny, ktoré sú Chladnejšie Taška Mikrovlnná Rúra Taška Palacinky Chladnejšie Kryt Zemiakový Koláč Chladnejšie Taška Obed Taška 66CY Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. Dlhé Teplé Vedenie Čas: Uchovávajte ortillas čerstvé a teplé za 2 hodiny! Môžete ho použiť s tortilla stlačte a pečenie. Vhodný pre kempovanie riadu, udržať jedlo v teple v púšti!

2. Ľahko sa Čistí: 100% polyesterové vlákno, ručné umývanie, air-sušené, ľahko ukladať a čisté. Mikrovlnná bezpečné a bezpečné potraviny, vyrobené z materiálov najvyššej kvality s vysokou teplotou potravinársky polyester izolácia obloženie.

3. Široké Uplatnenie: Variť rýchlo a ľahko bez použitia nemotorný hrnce a panvice. Žiadne pec je potrebné, Vhodné pre pracoviská, školy, internáty, člny, RVs, atď.

4. Ideálna Veľkosť: Vhodné pre obilie, múka, tortillas, palacinky, pita chlieb, kôry, zábaly, oblátky, atď.

5. Bezpečné a Neškodné: Bezpečné a neškodné tortilla teplejšie, vyrobený z BPA-free odolné materiály, vhodné pre domáce a kuchynské použitie!

Špecifikácia:

Materiál: 12A plátno, embryo handričkou

Veľkosť: 30 x 30 cm

Upozornenie:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Tortilla Izolácie Taška

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní. Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní. V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: redmi poznámka 3 3d reliéf, turecko rúra taška, crepes palacinka maker, pečivo mikrovlnná taška, opakovane zábal, vojenské potravín taška, obed taška, zahustiť chladnejšie taška, tortilla, termálne tote.


( 0 Hodnotenie )

Počet