Vákuové Kuchyne Potravín Vákuové Vrece Vákuové Čerstvé-vedenie Tašky Fóliou Skladovanie Potravín Non-jedovaté Balenie Film pre Vákuové Tesnenie Stroj

€6.28


Vákuové Kompresie Film Má Jedinečný Viacvrstvové Štruktúry Pre Balenie Potravín

Popis:

Vám umožňuje presne kontrolovať vaše varenie teploty dosiahnuť perfektné výsledky. Môžete dať jedlo v r taška do vody, kým všetky teplota 195°F / 194.0°F. pomocou vákua tesniaci systém, voda nebude prenikať do tašky a škvŕn, jedlo, takže jedlo je ešte bezpečné počas vodného kúpeľa. Naša taška môže byť tiež defektu 0. Použitie vákuové vrecia znamená, že tieto tašky sú úplne vzduchotesná, poskytujú konzistentné varenie výsledky a zabrániť plávajúce v hlbokom chuť vaňa. Produkt bol špeciálne navrhnutý tak, kanálov, ktoré môže odstrániť kyslíka, tvorí vzduchotesným bariéru, zabrániť chuti, a zabrániť zhoršeniu stavu a spaľovanie mrazničky. Vákuové tesnenie systém automaticky odstráni všetok vzduch z vrecka, a potom využíva teplo vytvoriť vzduchotesným uzáverom na zámku v vlhkosti a vzduchu na ochranu potravín a zachovať čerstvosť. Jednoduché použitie. Jednoducho pridať potraviny do vrecka, vložte otvorený koniec do vákuové tesnenie systém, a stroj, ktorý sa postará o zvyšok-vymazať všetky vzduchu pred vytvorením vzduchotesným uzáverom.

Obsahujú:

3PC 30 CM plastová taška + 2PC20CM plastového vrecka

Štítky: najlepšie vysávače fóliou, kuchyňa vákuum, silicon vákuové skladovanie taška, silicon opakovane skladovanie potravín taška, skladovanie potravín, jedlo packag, vojenské potravín taška, tovar skladovanie potravín, komora fóliou, mini vákuové odlievanie.


( 0 Hodnotenie )

Počet