12 KS Odolné Silikónové Úsek veko - Rozšíriteľná Potravín Kryt pre Čreva, Môže, Jar, sklenený tovar ( 6 Veľkostiach)

€6.64


úsek viečka sú robustné a natiahnuté na pokrytie iný tvar a veľkosť nádoby, fit tesne na misy, sklo, poháre a jedlo môže byť aj mini melón alebo cantaloupe. Poskytovanie 12 KS v 5 rôznych veľkostí si môžete vybrať.

Existuje veľa šikovných kariet všetkých okolo viečka, aby sa dali jednoducho odstrániť z nádoby a udržať potraviny čerstvejšie v chladničke bez úniku.

môže byť opakovane použiteľné a bezpečné v umývačky riadu a mikrovlnnej rúry a mrazničky. Otepľovanie tipy: Suché viečka bude lepšie pracovať s kontajnerov.

môže byť pomocou pre znovu a znovu. Môžu úplne nahradiť hliníkovej fólie, fólie, stlačte a saran zábal.

Sú pružné a urobiť utesnenie, ktoré nedovolí v ovzduší alebo únik. 6 rôznych veľkostiach, ktoré spĺňajú väčšinu vašich potrieb.

farba: modrá

Materiál: Silica gel

veľkosť: 6,5 cm 9.5 cm 11.5 cm, 14.5 cm 16,5 cm 20.5 cm

Obsah Balenia:

12*Viečka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: 150g jar aj s vekom, 250g plastová nádoba s vekom, 3 ml jar, jar s tlačidlo, jar na med, jar s vekom 50 ml, matné sklo jar so strieborným viečkom, 250 ml nádoba s vekom, 30 ml nádoba s vekom, skladovanie potravín skleného pohára s viečkom.


( 1 Hodnotenie )

Počet