Najnovšie 6x Silikónové Skladovanie Obálka, 6-Pack Rôznych Veľkostí Silikónové Úsek Viečka na Misku, Môže, Jar, a tak sa na

€3.83


môžete jednoducho dať Silikónové Veko na pokrytie vašich potravín teplo a to až do rúry alebo mikrovlnnej rúry.

Najvšestrannejšie Veko, Nastaviť: Silikónové skladovanie krytu set obsahuje balenie: 2.6 palce, 3.8 palcový, 4.5 palec, 5.7 palcový, 6.5 palcový, 8.1 palcový, ktoré môžu vzťahovať nádoby rôznych tvarov a veľkostí, vrátane: misa, sklo, jar, potraviny môžu, melón, ananás, cantaloupe alebo iné ovocie a zelenina.

Užite si Tesný Tesnenia: Silikónová topy sú guľaté a hladké, ktorý je tvárny dosť pevne zachytiť viac odd-tvarované hrnčeky, hrnce, šálky a misky, aby sa zabránilo rozliatiu, zatiaľ čo vedenie potraviny čerstvejšie. Existuje veľa šikovných karty celého veko, takže je ľahšie byť odstránené z kontajnera.

Opakovane a Ekonomické: Vyrobená z vysoko kvalitného silikónu, náš úsek viečka sú testované, aby boli najviac odolné pre opakovateľné a na každodenné použitie. Nikdy sa obáva, že to bude rozplakali, len dať to v umývačke riadu alebo mrazničke, ako sa vám páči, to príde rovnako ako pri prvom to videl. (Zabudnite na plastové zábal alebo hliníkovej fólie, silikónové potravín kryty sú ekonomickejšie a šetrné k životnému prostrediu!)

Ľahké Nájsť to, Čo Potrebujete: Videl cez jasné farby silikónové krytie, je pre vás ľahké nájsť zeleniny alebo iné potraviny, ktoré ste hľadali. Č farbené a lakované materiál na viečka, je to zdravé pre dieťa a dospelých potraviny.

Materiál: silikón

Množstvo: 6 ks

Farba: Transparentná Biela

Tepelný odpor: 0~20 Celzia

Mrazuvzdorné: 0-40 Celzia

Balík Obsahuje:

6 x Silikónové Úsek Viečka

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: veko misy, misa, kryt kremíka, misku zakryte, jedlo veko, veko hrniec, kryt hrniec, kryt veka, kuchyňa veko, kryt pan, veko kremíka.


( 1 Hodnotenie )

Počet