Rozprávkových Svetiel Vlkovcový Led Svetelné Girlandy Opony Vianočné String Svetlá Dekorácie Star Žiarovka na Okno Krytý Street Vonkajší

€4.28


Vlastnosti Produktu:

1. 138LEDs Moon&Hviezdičkový String Svetlo: rozprávky string svetlá sú IP44 Vodeodolný, je možné použiť ich aj vnútorné a vonkajšie. Avšak plug and remote nie sú nepremokavé, prosím, chráňte plug and remote aj pri použití vonku. Svetlá sety špeciálne navrhnuté pre rôzne druhy príležitostiach, ako sú Vianoce, Valentín, Halloween, strán, svadby, domov, festival, sviatok, reštaurácia, hotel, obchodný dom, nákupné centrum, atď.

2. 8 Svetelné Režimy: Táto hviezda opony svetlo je jedno tlačidlo kontrolu, stlačte tlačidlo môžete zvoliť 8 rôznych režimoch, aby sa uspokojí vaše rôznorodé potreby.

3. Jednoduché použitie: ponúkame rôzne možnosti, "3 Mesiac s 9 Hviezd" alebo "12 Hviezd(2 veľkosti)", spolu 138pcs led záves string svetlá, 29V Nízkeho napätia a UL Uvedené napájanie, priamo pripojiť a odpojiť pre zapnutie a vypnutie.

4. Vysoká Kvalita: moon star opony svetlá sú vyrobené zo 100% Medený Drôt Materiál a nikdy prehriatiu bez ohľadu na to, ako dlho ich máte na.

Špecifikácie:

Veľkosť: 2,5*0,9 m

Hviezda množstvo: 12 ks ("6big hviezdy+6small hviezdy" alebo "3big hviezdy+3moon+6small hviezdy")

LED množstvo: 138 Led

Trieda ochrany: IP44

Výstup: 29V bezpečné nízke napätie (Zahŕňa UL plug-in transformer)

8 svetelné režimy: Kombinácia, V vlny,Sekvenčné, Slo-Glo, Naháňať/Flash, Pomaly slabnúť, Ligotať/Flash, Stabilný Na

Materiál:Plast+Meď

Farbu Svetla: Teplá Biela, Biela, Multicolor

Štítky: loptu disco, christma, led solárne reťazec, lampa led, lei garland dekorácie, zomrie záclony, gu10 led spot, led, coral opony, home decor.


( 5 Hodnotenie )

Počet