10 Led Flameless Sviečky String Svetlá USB Konektor v Blikanie LED Sviečky, Dekorácie, Festival, Oslavy,Deň svätého Valentína,Party

€9.45


Názov položky:Led reťazec svetlo s 10 ks sviečok Príkon:1W Materiál:Plast Zdroj napájania:USB Pracovné volatge:DC5V Počet Svetiel:10 ks Farbu svetla:Teplá Biela alebo Viacfarebný alebo Červená Vodotesný:IP44 trieda Svetelný Režim:Stabilný(Teplá biela alebo Červená);Flash(Multicolor) Typ Žiarovky:LED Štýl:Klasický

Package:

Zadajte: 1 * USB Flameless Sviečky, Svetlá String(10 sviečky) Typ B: 1 * USB Flameless Sviečky, Svetlá String(10 sviečky;1 ks diaľkového ovládača(CR2025 batéria nie je súčasťou dodávky.)

Funkcia:

Ideálny sviečka string svetlá:Každá sviečka je pripojený string svetlo, a napájaný cez USB. Môžete tiež pripojiť až päť súborov podľa vašich potrieb. Bezpečné pre deti,seniorov,domáce zvieratá: Tieto LED flameless svetlá môžu byť použité bez toho aby sa museli starať o plamene, absolútne žiadne nebezpečenstvo požiaru alebo pálenie rizík, bezpečné pre rodiny s domácimi miláčikmi alebo deti. Vysoká quility: používame ekologicky šetrných materiálov, nízke napätie 5V USB nabíjanie.Každý LED čaj svetlo sviečky je dôkladne a prísne testované, zaručene fungovať z krabice. Sweety a romantické: blikanie žiarovka flameless LED sviečka Svetlá sú ideálne pre dekorácie, môže byť použitý ako náladu svetlá nočné osvetlenie s ďakovné držiteľov, alebo iných držiteľov ako sklenené poháre. Môžete dať led svetlo sviečky na stole, alebo na iných miestach v reštauráciách, dom a záhradu, svadbu, večierok, Deň svätého valentína,festival dekorácie.

Vedi:

1.Všetky potreby,pls, neváhajte a kontaktujte sa s nami najskôr,Pls neotvárajte sporu, alebo zanechať negatívnu spätnú väzbu.Ak výrobok nie je poškodené alebo nefunkčné.Pls ponúkajú niektoré obrázky alebo vedioes k nám.Potom môžeme vám pomôcť vyriešiť problém skôr.

2.Ak sa vám páčia naše produkty,Dúfam, že nám môže dať všetkých 5 hviezd feedabck.Je to veľké povzbudenie pre nás.Ďakujeme !

Štítky: mini led plameň sviečky, malé červené svietnik, sviečka led solárne, led rgb reťazec, Turecko, candl knot, sviečka flameless, narodeniny candel, led, 7v adaptér.


( 0 Hodnotenie )

Počet