3M *2M led cencúľ Baterka Stenu rozprávkových svetiel LED Svadobné string svetlo Vianočné osvetlenie pre Svadobné domov garden party decor

€6.89


3M *2M led cencúľ Baterka Stenu rozprávkových svetiel LED Svadobné string svetlo Vianočné osvetlenie pre Svadobné domov garden party decor

PS: Keď svetlo je na vonkajšie použitie, prosím, ochranu napájania a radič z vody predĺžiť jeho životnosť.

Pozornosť sa prosím. na August 27th Brazília Príspevok, dočasne oznamuje, že kupujúci bude účtovať asi 3,5$ servisný poplatok za pozemky v zahraničí. ak kupujúci neplaťte 3.5$ až do 30 dní pozemky sa vrátil do Číny.

Položka Špecifikácia: LED množstvo: 180LED LED string: 12pcs reťazce, 15 led žiarovky za string Farba: Studená Biela / Teplá biela Vstupné napätie: 220V len Prepnúť regulátor: 8 druhov režimov Zmes inwaves sekvenčné slo glo naháňať/flash pomaly slabnúť ligotať stabilný na zátku radič: 60 cm Veľkosť:3 M(10 ft)* 2 M(6.6 ft) 180LED Coppery drôt+Plastový kryt

Poznámky:

EU, AU, UK alebo US konektor je pre váš výber.

Ak máte akékoľvek otázky o platbe, dodávke, alebo iní, prosím, dajte mi vedieť.

Upozornenia:

1. Aj keď väčšina našich svetlá môžu byť použité v exteriéri, v extrémnych podmienkach, stále je to dôležité na ochranu napájania a radič, najmä v daždi alebo snehu.

2. Napájacie napätie je dovolené kolísať od +10% do -10%.inak, svetlo by skrátiť jej životnosť, dokonca byť unlighted alebo vyhorel.

3. Vzhľadom na rôzne vizuálne efekty z rôznych monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Zaručujeme štýl je rovnaký ako na obrázku zobrazená tu.

Prepravné Údaje:

1. Tovar vám bude doručený do 1 až 3 pracovných dní po poukážkou overené.

2. Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je hneď pri zadaní objednávky. Nie sme zodpovední za stratené zásielky spôsobené nesprávne alebo nedoručila adresu.

3. Máme loď v položke cez Epacket, Čína príspevok, www.tantra-egypt.sk Štandardné Shipping, UPS, FedEx alebo Súkromnej linky.

4. Každá zásielka má svoje vlastné číslo zásielky, dosahuje najviac krajín v rámci 7 až 15 dní spoločnosťou UPS/FedEx, 15-60 dni v Číne Príspevok. Dodacie lehoty sa môžu líšiť počas dovolenky alebo vrchol sezóny.

6. Ak ste z Čile alebo Argentíny a vybrať UPS alebo FedEx na spôsob dopravy, je nutné poskytnúť RUJE číslo alebo CUIT číslo. Ak nie, sme nemôže dodať na objednávku.

Štítky: svetlo lampy vonkajšie batérie, garland ovládanie s diaľkovým, 3528 led pásy nepremokavé, svetlomet, dekor svietidla, riadok led cencúľ, led svetelné dekorácie, vonkajší konektor, 3m 6200, okolia auto led.


( 1 Hodnotenie )

Počet