Nový Rok Vianočné Dekorácie, lampy, Medený Drôt Led Girlandy Víla Svetlo Reťazec S Diaľkovým ovládaním Pre Vnútorné Domov Svetlá

€2.72


RÝCHLE DODANIE

dobrý deň, môj milý priateľ, máme Rusko skladu , Španielsko skladu a Čínsky skladu. 1.Loď z Čínskych sklade , bude to trvať 10-45 dni, aby sa dospelo k vám.(To závisieť od toho, v ktorej krajine ste chocie) 2.Loď z Ruska sklade , bude to trvať 3-7 dni, aby sa dospelo k vám.(Len si loď na Rusko) 3.Loď zo Španielska sklade , bude to trvať 3-7 dni, aby sa dospelo v Španielsku a Portugalsku;to bude trvať 5-10 dni, aby sa dospelo do iných Európskych krajín(Ako Germeny,Francúzsku,atď) POZNÁMKA: z dôvodu 11.11 VEĽKÉ PREDAJ a Vírus , to možno niekedy bude mať nejaké odkladu o 1-2 dni z Ruska skladu a Španielsko sklade dodanie.

Poznámka

Toto svetlo Reťazec je USB štýl s diaľkovým ovládaním.

Funkcie

★ USB štýl možno pripojiť rôzne zariadenia USB. ★ To s diaľkovým ovládaním a majú 8 svetelné režimy. ★ Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné pre každodenné použitie. ★ Kontinuálne pracovať cez Pripojenie USB port. ★ Energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu. ★ Dlhú životnosť: viac ako 50000 hodín. ★ Aplikácie vyzdobiť váš Domov, Vianoce, Festival, Párty atď.

Špecifikácia

☀ Názov značky: SAMNET ☀ Typ Produktu: LED Reťazec Svetlo ☀ LED Množstvo: 50LED / 100LED / 200LED ☀ Celková Dĺžka: 5 M / 10M / 20M ☀ Vodotesný: IP65 ☀ LED Farba: Teplá / Biela / Multicolor ☀ Napätie: 5V

Parametre Výrobku

Toto svetlo Reťazec je USB štýl s diaľkovým ovládaním.

O Výber Farieb

Toto svetlo String máte 3 farby : Teplé svetlo, Biele svetlo, Multicolor svetlo.

O Podrobnosti

Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné pre každodenné použitie.

Scény Ukazuje

Aplikácia vyzdobiť váš Domov, Svadby, Záhrada, Vianoce, Party, Festival, atď.

Štítky: anjel vankúš, klas phyto, obývacia izba zdobiť, úlohou svetlá, nový rok prívesok, dekor, miestnosti dekorácie príslušenstvo vintage, 3d dragon lampa, led, garland led.


( 4 Hodnotenie )

Počet