Bezdrôtová Bluetooth slúchadlá Business Jazdy ucho Bluetooth 5.0 Slúchadlá s Mikrofónom Športové Vodotesné slúchadlá pre telefón

€4.96


Na kupujúceho

1. Ak dostanete nesprávneho alebo chybného výrobku, prosím odfotiť prijaté položky a kontaktujte nás na potvrdenie a vyriešiť problém za vás. Ak naša zodpovednosť za následok chyby, ponúkame bezplatnú výmenu alebo vrátenie peňazí.

2. Tovar je merané ručne. Chyby 1-2 cm je v normálnom rozmedzí. Nájdete konkrétny produkt.

3. Vzhľadom k rôznym osvetlenie prostredia, farba tovaru môže byť mierne odlišné. Nájdete konkrétny produkt.

4. Ak nie je tovar doručený v čase sľúbené dodacie, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis. Budeme zaobchádzať pre vás na prvom mieste.

5. Ak existujú osobitné prepravné požiadavky, prosím zanechať odkaz nižšie objednávky.

Popredajný servis

1.Vážení zákazníci, ak narazíte na nejaké problémy počas nákupného procesu, prosím, kontaktujte nás v čase. Ďakujem.

2.Keď tovar je prijaté, tovar sa zistí, že je poškodený, nefunkčný, alebo máte problémy s kvalitou. Nebojte sa, prosím, kontaktujte nás v čase, budeme vymeniť tovar zadarmo alebo vrátenie peňazí vás. A dúfam, že vyriešiť problém a dať nám päťhviezdičkové hodnotenie. Prosím, nenechajte sa nemusíte nepýtajte sa na zlé recenzie, alebo nemôžete užívať služby na vrátenie tovaru zdarma.

3.Prosím, trpezlivo čakať, keď nie ste tovar doručený v stanovenom čas, a kontaktujte nás, alebo skontrolujte, aby sledovacie číslo na tejto webovej stránke https://www.17track.net/zh-en.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, batérie headset blutooth, bluetooth earpiec, deti slúchadlá háčik, bluetooth receiv, i 1 tws, bluetooth slúchadlá šport, bluetooth headphon, earphon, skupina mikrofón.


( 2 Hodnotenie )

Počet