Blitzwolf BW FYE4 bluetooth V5.0 TWS Pravda Bezdrôtové Slúchadlá Slúchadlá HiFi Stereo Zvuk Dvojstranných Hovorov basy Inear Headsety

€24.93


Oznámenie

Prosím, pripojiť k bluetooth "FYE4 R" ak používate 2 štuple v rovnakom čase,len nedd na pripojenie k bluetooth "FYE4".Vľavo sú slúchadlá bude pár doprava slúchadlá automaticky!!!

Úprimné Poradenstvo:

Možno naše výrobky nie sú najnižšie v cene, ale naše výrobky sú v najlepšej kvalite. Mali by ste byť radosť, kúpiť produkt s veľmi nízku cenu, ale to môže zlomiť nadol v týždni. Avšak, ak budete kupovať naše produkty, výrobky môžu byť použité pre 1~2 roky a užite si naše vysoko kvalitné služby.

Funkcie :

1. 10M Prekážkou-bezplatné Pripojenie. TWS Slúchadlá sú úplne bezdrôtové a dá voľne sa pohybovať bez toho, lov alebo ťahanie na žiadne káble. 2. Nezávislé Zvuk Komory s 10 mm Titanium Film Ovládače.Vytvára presné spev, silný nízke frekvencie a vyvážené stredné frekvencie. 3. Mini Plnenie Box. Obchody a poplatky slúchadlá, keď ich nepoužívate, takže sú vždy pripravení ísť, keď ich potrebujete. 4. IPX4 Nepremokavé,Nosenie slúchadiel v daždi. 5. Sofistikované a Elegantné.Vaše uši a oči budú milovať BW-FYE4. 6. Jednoduchá Obsluha.Ak sa odstráni z nabíjanie okno, slúchadlá automatické zapnutie a pripojenie na spárovaný prístroj.

Špecifikácie:

Značka Blitzwolf Model BW-FYE4 Farba Čierna Mechanické Materiálov PC+ABS Slúchadlá Typ Ucho Mikrofón Áno Magnetické Absorpcie Áno Ovládanie Typ Bezdrôtového Pripojenia Bluetooth Verzia V5.0 Bluetooth Čip RTL8763BFR Podporované Profil HSP/HFP/A2DP/AVRCP Kódovanie zvuku dátový Formát AAC SBC Prenosová Vzdialenosť viac ako 33 stôp (10 m) Príjem Citlivosť 110dB+3dB Frekvencia 2.402-2.480 GHz, Trieda 2 Nabíjanie Vstup na Slúchadlá DC 4.75-5.25 V/1-45MA Nabíjanie Vstup Nabíjanie Box Micro USB DC4.75-5.25 V/1-400MA Prevádzková Teplota 0 - +50 Kapacita Batérie Slúchadlá. 50mAh Polymer lithium batéria Nabíjanie Box je 500 mAh batéria Polymer lithium Čas nabíjania Čas na Nabíjanie Earburds je 1,5 H Čas na Nabitie Batérie, Puzdro + Slúchadlá :2-3.5 H Hudba Čas Monofónny Earburd s Plnou Elektriny; 3 4,5 H Náročné Všetky Elektriny, Nabíjanie Políčko do 20H Hovor Čas 4.5 H Pohotovostný Čas 180H Hmotnosť Jedného Slúchadlá 3,9 g Nabíjanie Box je 34 g Pozemok hmotnosť: 160 g

BlitzWolf BW-FYE4

bluetooth V5.0 Pravda Bezdrôtové Slúchadlá Najlepší partner v rokovaniach alebo počas jazdy

bluetooth V5.0

Stabilný Prenos + Nízka Spotreba

bluetooth V5.0 + RTL8763BFR Chipset

Nižšiu Spotrebu Energie, & Stabilné Pripojenie

Pasívne Šumu

Zbaviť vonkajšieho hluku pri riešení withe podnikania

Vysoká Kapacita Plnenie Box

Hi-Fi Stereo Zvuk

Nezávislé Zvuk Komory s 10 mm Titanium Film Ovládače. Vytvára presné spev, silný nízke frekvencie a vyvážené stredné frekvencie.

Jednoduché Použitie

Automatické zapnutie / vypnutie / pripojiť sa na spárovaný prístroj Poznámka: Pred použitím, prosím, lúpať izolačný nálepky, ktoré sa používajú na zabránenie elektrických porúch a dať slúchadlá plnenie v prípade, ak poplatok v plnej miere.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, sl tws slúchadlá, bluetooth receiv, koniec hlavovom, blitzwolf bluetooth, šport top, bluetooth headphon, headphon bezdrôtové, earphon.


( 3 Hodnotenie )

Počet