Roztomilé Mačka Náhlavnej súpravy Bluetooth Slúchadlá Bezdrôtové Slúchadlá Stereo, Skladacie Športové Slúchadlá Mikrofónom Headset Handfree MP3 Prehrávač

€12.37


Popis:

Vlastnosti Produktu:

Drôty a Bezdrôtový Režim: najnovšie slúchadlá s káblové aj bezdrôtové funkcie; Bezdrôtový Režim: slúchadlá môžu byť použité bezdrôtový cez BT 5.0 spojenie s Bluetooth zariadeniami ako sú mobilné telefóny, tablety, počítače, pc, prejdite na nasledujúcu/predchádzajúcu skladbu, ovládanie hlasitosti pri používaní. Drôt Režim: môžete ju používať ako káblové slúchadlá s 3,5 mm Audio kábel, takže slúchadlá nikdy vypnite aj vtedy, keď váš slúchadiel má dôjdu batérie, aby vaša hudba v jasný hlas.

Farby LED Blikajúce Svetlo Headsety: mačka ear slúchadlá s rôznymi farbami LED blikajúce svetlo žiariace. Môžete zmeniť režim v závislosti na vašej nálade alebo osobnosti. Mikrofónu a USB Nabíjateľné: headset vstavaný mikrofón, aby si hands-free zážitok z počúvania a vysokým rozlíšením telefónne hovory, aj to, aby ste pohodlne ovládanie hudby paly objem, poskytovať alebo prijímať správy, prijímal telefónne hovory, Keď sa nachádzate alebo hranie hier.

Určené pre Deti a Dospelých Dievčatá: bezdrôtové slúchadlá navrhnuté s jedinečné farby, ideálne pre deti a dospelých na sebe. Vhodný pre Internet Bar, Cosplay Chuť Ukázať, Sviatok, Narodeniny, nočný klub. Pre mobilné telefóny, šport, škola, cestovanie, atď.

Pohodlné na Nosenie: slúchadiel je ergonomicky navrhnuté s komfortné chrániče sluchu, a tam je nastaviteľný hlavový most, ktorý môžete upraviť dĺžku, aby ste sa cítili pohodlnejšie. Podpora až 32 G TF karty(nemusia zahŕňať), podpora FM.

Špecifikácie:

Špecifikácia:

Typ :Headset

Bluetooth Verzia :5.0

Kapacita batérie :400mah

Čas nabíjania :2H

Pohotovostný Čas :200H

Impedancia :32Ω

Citlivosť :108+-3db

Zátka Priemer :3,5 mm

Nabíjanie Metóda:USB

LED:RGB farebné

Dĺžka Kábla :1,2 M

Reproduktor Jednotka:40 mm

Bezdrôtová Frekvencia :20HZ-20KHZ

TF karta: MAX 32 G (nie je súčasťou)

Pracovný Čas :O 4H (s LED pracovné)

Použite režim: Bluetooth/karta/plug-in kábel

Podpora Zariadení :3.5 audio rozhranie zariadenia

Systém Podpory:IOS a Android telefóny

Package Zahrnuté:

1 * Headset

1 * USB Kábel

1 * 3,5 mm Audio Kábel

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, bluetooth receiv, cat hračka, mp3 prehrávač, handfree, roztomilý vec, bluetooth headphon, earphon, m3 prehrávač, bluetooth.


( 2 Hodnotenie )

Počet