TWS In-Ear Slúchadlá Bezdrôtová 5.0 Slúchadlá Šport Puky Slúchadlá 3D Stereo Zvuk s Mic Beží Nepremokavé IPX7

€30.91


Vynikajúca Hudba Kvalitu High-fidelity dynamický reproduktor, výkonné basy, jasné, mid-range a high-end zvuk, a výborný stereo zvuk, zažijete úplne novú hudbu sveta. 8 hodín neustáleho prehrávania čase najmodernejšie technológie Bluetooth má nižšiu spotrebu energie, a až 8 hodín doba prehrávania na jedno nabitie. Kompaktné a ľahké nabíjanie prípade vám umožňuje nabíjať kedykoľvek a kdekoľvek, a to môže byť účtované 5 krát. Celkový čas prehrávania môže byť až 40 hodín. Pohodlný Fit Sebe ergonomicky navrhnuté tak, aby perfektne sedeli v ušiach pre aktívny životný štýl, dyplay šport puky slúchadlá prichádza s troch nastaviteľných veľkostí košíčkov právo z krabice. Prichádza s ucho, a to je riadny TWS bez ucho. To môže byť nosené na uši stably keď budete nosiť počas cvičenia, a to nemôže byť otrasená divoko. IPX7 Nepremokavé Športové Slúchadlá IPX7 nepremokavé nano-vrstvy účinne chráni športové slúchadlá od potu pre dlhšiu životnosť, ideálny pre beh, jogging, turistika, joga, cvičenia, posilňovňa, fitness, cestovanie a pod. Rozšírené Bluetooth 5. 0 Nie je Problém s Drôtom Spleti Už, Vstavaný Bluetooth 5.0 Čip, Ponúka Rýchlosť, Stabilné Pripojenie, Dlhšiu výdrž batérie,Povolenie na 33ft Prenos bez volania a hudby, ktorí predčasne ukončujú školskú dochádzku. Prenosová vzdialenosť bez prekážok dokonca prevyšuje 98ft. Nikdy sa nemusíte obávať o chôdza preč, alebo došlo k strate spojenia znova. Jednoducho vezmite ju von z puzdra a to zadajte režim párovania bez špinavé triky.

Dotykové Ovládanie je možné ťuknite na erabuds na dosiahnutie Hlasitosť +/-, Hrať Ďalšej / Predchádzajúcej Skladby, Prijatie/Odmietnutie hovoru. Špecifikácie: -Bluetooth verzia: V5.0 -Zvuk Kód: SBC; AAC -Ovládače: Φ6mm -frekvenčná Odozva: 20 hz-20 khz -Impedancia: 16Ω±15% -Prevádzkový Rozsah: až 33 stôp -kapacita Batérie: 800mAh -Šport Puky Čas Nabíjania: ≤1.5 h -Nabíjanie Prípade Čas Nabíjania: ≤2.5 hr -Pracovný Čas: až 8hrs (prehrávanie na jedno nabitie) -Pracovný Čas: až 40hrs (prehrávanie spolu s nabíjanie prípad) -Nepremokavé Úroveň: IPX7 Balík, vrátane: 2*Bezdrôtová Šport Puky 1*Nabíjanie prípade 1*Typ-C Nabíjací Kábel 1*užívateľská Príručka 1set*Eartips S L M (inštalovaný) 1pair* Earhooks

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, žena beží, bem bluetooth slúchadlá, bluetooth receiv, šport top, bluetooth headphon, earphon, ios slúchadlá, anker soundcor, hra nintendo prepínač.


( 5 Hodnotenie )

Počet