NEWDERMO Ultrazvukové Vibrácie Tváre Čistiaci Štetec 4 Režim Mini Silikónových Tvár Riediteľný, Čistiaci Masáž Elektrické Tvár Umývanie Štetca

€32.05


NEWDERMO Ultrazvukové Vibrácie Tváre Čistiaci Štetec 4 Režim Mini Silikónových Tvár Riediteľný, Čistiaci Masáž Elektrické Tvár Umývanie Štetca

NEWDERMO Ultrazvukové Tváre Čistiaci Štetec

Mini tvar, dizajn, ľahko sa prenáša,umožňuje vám vyčistiť tvár, kdekoľvek a kedykoľvek .Prijať negatívne ióny koži-priateľský, silikagelu, vhodné pre rôzne typy pleti. 100% očistu oblasti, s mäkký silikónový štetec a vysokofrekvenčné vibrácie, Okamžité Čistú Pokožku, Odstraňuje make-up, nečistoty, oleje a odumreté ľahko a podporuje mikrocirkulácie kože

Hĺbkové Čistenie---sonic vibration technology & 4modes

Naše elektrické tváre kefa využiť sonic vibračná technológia,prichádza s 4 režimov,ktoré je možné rýchlo a efektívne zbaví olej alebo kozmetické atď,a pripomenúť každých 30 sekúnd.120 sekúnd (2 minúty)po naštartovaní,to sa automaticky vypne, trvajte na použití,bude rozdiel v pórov,pomoc so tváre exfoliácia a upchaté póry.

Mäkké potravinársky silicon& All-round čistenie tváre

Prijať jedlo grad koži-priateľský, silikagelu, vhodné pre rôzne typy pleti,bezpečné a efektívne čistenie. Mini verzia silikónové tvár podložka má mäkšie štetiny .Čistú pokožku 6X lepšie ako ruky.a neobsahuje žiadne chemicky škodlivých látok.

Prijať jedlo grad koži-priateľský, silikagelu, vhodné pre rôzne typy pleti,bezpečné a efektívne čistenie.Ergonomické trojrozmerný povrch dizajn urýchliť tváre mikrocirkulácie, utiahnite kontúry .Prichádza s transparentné prenosné prípade,chráni štetiny,udržiavať v čistote

IPX7 nepremokavé

To face štetec je úplne uzavretá,to bol testovaný pre vniknutiu vody do tej miery, na ktoré sa vzťahuje IPX7.Plné telo vodotesný andsuitable pre použitie v sprche alebo pričom vaňa.

Mini dizajn, Cestovný balík

Kompaktný a prenosný. Pokiaľ ide palm veľkosti, to je ľahké prenášanie v taške, tašky alebo cestovná taška. Skvelý darček pre manželku, priateľku, sestru, alebo priateľku, najmä keď starostlivo zabalené.

USB Nabíjateľné,batéria 300mAH

Výdrž batérie je skvelá,v mesiaci používania, stačí ju nabiť 2 krát.Ponúkli sme USB nabíjanie riadku,môžete tiež nabíjať z USB z vášho notebooku.

Obsah balenia

Stroj*1 USB kábel *1 Prenosná taška *1 Používateľská príručka*1 Módne balenie darčeka,Prichádza s transparentné prenosné prípade.Ľahko sa prenáša,Chráni štetiny,Udržiavať v čistote.

Štítky: mia tvár čistiaci štetec, diamantovú mikrodermabráziu, osobné microderm stroj, pleťové čistiace elektrické, kotva dermálna, silikónové pleťové čistiace prostriedky, elektrické ultrazvukové facial cleanser, oem ultrazvukové, cetaphil čistič olejových, priemyselné ultrazvukové vane.


( 2 Hodnotenie )

Počet