Inface Tváre Čistiaci Štetec & Ultrazvukové Ion Čistenie Pleti Práčky Na Tvár Masér Facial Cleansing Krásy, Starostlivosť O Pleť Nástroje

€32.82


Popis:

Starostlivosť o vašu pokožku tváre zdravie je jednoduché s inFace Elektronické Krásu Tváre Čistejšie, môže účinne čistí nečistoty na tvári a znížiť gingiva nekrózu, veľmi praktické a pohodlné, a sú tiež premyslené darček pre svojich rodičov a priateľov.

Funkcie:

* Dual Sonická technológia dokáže efektívne čistenie nečistôt na tvári a znížiť gingiva nekrózu. * 90 sekúnd načasovanie funkcie, ktoré vám pomôžu jemne čistí olej, nečistoty a make-up zostáva na tvári hlboko. * Foodgrade silikónový materiál a zahustenie design, šetrné a bezpečné. * Navrhnuté s tromi-okres v čistič na podporu pokožku tváre a ošetrenie bodov. * Kompaktné a ľahké telo je ľahké prenášanie mimo, vhodný pre cestovanie. * IPX7 Nepremokavé dizajn, Tvár Vysávač, ktorý je bezpečný pre použitie.

Štítky: aniónové nástroja, držiteľ hifu, peeling tváre, zastrihávač anlan, krásy nástroj ultrazvukové, tváre xiao inface, oem ultrazvukové, kúpeľové soli, muži tvár práčky, veľké masážny valček.


( 3 Hodnotenie )

Počet