USB Nabíjateľné 4 V 1 Ultrazvukové Elektrické Tváre Čistiaci Štetec Masér Pórov Tvár Čistiace Zariadenie, Starostlivosť o Pleť, Štetec 40#1022

€11.38


Funkcie: 1. môže účinne exfoliačný, čistí a odstraňuje odumreté bunky, blackhead, pupienky& prachových častíc v upchaté póry. Okrem toho, to môže tiež zvýšiť krvný obeh & pružnosť pokožky, sprísniť voľné pokožky, zmiernenie vrások, zmenšenie pórov, vyhladenie ste jemné linky. 2. Táto tvár umyť štetec zdarma podľa póry rastie smerom, ktorý by mohol nie len dodať dôkladne čistí, rieši chyby, čierne bodky a upchaté póry, ale aj bez akéhokoľvek poškodenia alebo rozšírenie pórov. Okrem toho, to môže tiež skutočne dosiahne ťažké čistých priestorov. Vhodné pre všetky typy pleti(mastná/kombinácia, normálna, suchá) 3. Hlavný systém nášho stroj pracuje s 3D sonic pohybu pre hlbšie čistenie a lepšie postupujúcej tvorbu kolagénu. S 1 hubky pad jednoducho upratať povrchu make-up & nečistoty; 2 ultra jemné mäkké tváre kefy na výmenu a komplexné exfoliačný, odstránenie oleja a odumreté; 1 acupoint valcovacie masáž hlavy, tváre chudnutie, redukuje opuchy a vrásky. 4. Nabíjateľné base bol určený pre nie len nabíjací stojan, ale aj úložná polička pre celý súbor položky. Pohodlné a ľahké zmeniť hlavu podľa vašich potrieb, Tri plastové kryty pre ochranu exponovaných hlavy od prachu, aby sme ju vyčistite, kým uskladnenie a predĺženie jeho životnosti. Aj s jeho super kompaktné a prenosné telo, môžete si ho vziať so sebou, keď cestujete alebo ho použiť ako doma. Poznámka 1. Prosím, aby malá veľkosť chyby spôsobené ručné meranie. 2. Prosím potrebné pripomenúť, že vzhľadom na svetelné efekty a monitora jas, kontrast, nastavenia, atď., farebný tón webových stránok a fotografií skutočného položku môže byť mierne odlišné.

Štítky: mia tvár čistiaci štetec, foreo medveď masáž, menovitý sonic face štetec, foreo, foreo ufo, foreo luna, pleťové čistiace elektrické, silikónové pleťové čistiace prostriedky, pórov čistiace zariadenia, cleanse tváre kefa.


( 2 Hodnotenie )

Počet