Silikónové Tvár, Čistiaci Štetec, Elektrické Facial Cleanser Ultrazvukové Tvár Čističom Pórov Cleaner Vibrácií Masážneho Zariadenia Starostlivosti O Pleť

€3.77


Hromadný nákup a veľkoobchod sú podporované. Ak si chcete kúpiť veľké množstvo produktov, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek. Viac o množstvo, viac zľava !

Silikónové Tvár, Čistiaci Štetec, Elektrické Facial Cleanser Ultrazvukové Tvár Čističom Pórov Cleaner Vibrácií Masážneho Zariadenia Starostlivosti O Pleť

Špecifikácie:

Typ:Facial cleanser

Veľkosť:131*56mm

Typ pleti:Všetky typy pleti

Pohlavie:Unisex

Funkcia:Non-jedovaté

Hmotnosť:110g

Popis :

1.ABY VAŠA PLEŤ HLADŠIA - Tento silikónové tváre kefa je jemné a efektívne, bez podráždenie, začervenanie a pocity. To zbaviť mimo upchaté póry a čierne bodky, to tiež jemne exfoliuje.

2.IDEÁLNE PRE POUŽITIE, SKLADOVANIE A CESTOVANIE - To je približne veľkosť dlane vašej ruky. Ergonomický dizajn sa pekne hodí do ruky. Úzky okraj prístroj je ideálny pre oblasť okolo nosa a umožňuje jednoduché a bez námahy do oblasti, ako je napríklad strane nosa.

3.MALÝ A PRENOSNÝ - jednoduché zobrať do kabelky, telocvični tašky, alebo cestovnej tašky.

4.LEKÁRSKEHO SILIKÓNU MATERIÁL - Tento štetec je vyrobený z lekárskeho silikónu a špeciálne remeselné spracovanie, to je super mäkké.

5.ÚŽASNÝ DARČEK PRE každého, kto - silicon tváre kefa je vhodná pre všetky typy pleti bez ohľadu na to, ak ste citlivý typ alebo zmiešaný typ.

Package zahrnuté:

1 x Facial cleanser

1X USB kábel

1X anglický manuál

Poznámka s :

1.Prosím, dovoľte 1-3 mm sa líši vzhľadom na ručné meranie.

2.Vzhľadom k rôznym displej a inom svetle,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka za vaše porozumenie.

4254628963455812 Odporúčame vám USA $ 11.44 / USA $ 38.62 / USA $ 13.38 / USA $ 1.98 / USA $ 15.18 / USA $ 28.58 / USA $ 9.35 / USA $ 76.45 / USA $ 57.94 / USA $ 56.98 / USA $ 56.94 / USA $ 56.99 / Doprava:

Budeme odoslať objednávku do 1-7 pracovných dní. Dodacie lehoty sa líšia v závislosti od krajiny/regiónu, a bude mať vplyv na počasie, sviatky, atď. V prípade, že objednávka nie je prijatá v rámci vyhlásenej času, prosím, kontaktujte nás.

Náhrad a vrátiť:

Ak váš výrobok má problémy s kvalitou alebo je poškodený, prosím neváhajte nás kontaktovať, budeme odoslať alebo vrátenie peňazí pre vás.

Ak položka nie je prijaté po ochrany čas, budeme sa pokúsiť odoslať ju alebo vrátenie peňazí je pre vás.

Spätná väzba:

Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, nezabudnite prosím zanechajte nám päť-hviezdičkový spätnú väzbu.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Veríme, že po našej komunikácii, problémy môžu byť vyriešené dobre.

Vitajte navštívte našu predajňu, ak sa vám páčia naše produkty, môžete podľa nášho obchodu.

Štítky: inface ion, vlastné elektrické facial cleanser, menovitý sonic face štetec, logo ultrazvukové práčky, elektrické ultrazvukové facial cleanser, oem ultrazvukové, elektrické tvár čistiaci štetec uk, nohu masážne zariadenie, kefa čistič pleti, xiamoi ultrazvukové tvár.


( 1 Hodnotenie )

Počet