Macury GRACE10 Elektrický Skúter MILOSŤ & ZERO 10 Hoverboard Skateboard 2 Koliesko 10 Palcový 52V1000W Motorových Dospelých, Mini Skladacia T10 10S

€646.83


EXTRA DARČEKY

Ak si objednáte akékoľvek vydania, získate: Extra pneumatík a vnútorné rúrka 2 sady $100 Solárne e-horn/LED svetlo, 1 kus 20 eur Headbag 1 kus 20 eur Telefón Držiak na 1 kus 10 eur Extra deck nálepky (non-voliteľné) 1 kus 10 eur Extra brzdové doštičky (semi kovov) 1 pár $6 * O darčekoch, ceny sú na základe ich maloobchodné ceny MACURY obchod * Nemôžete určiť, farby a vzory reklamných predmetov. * Nebudeme lode všetky vymenené diely.

Hlavné body, pred nákupom

V dôsledku osobitných prípadoch rightnow, preprava môže byť oneskorené, a 1. Elektrické skútre vybaviť lítiové batérie, takže sú medzinárodné zakázané tovaru. Musíme dodať im nejakým zvláštnym spôsobom. Zvyčajne, nie je tam žiadny spôsob dopravy ich, Aby sme ich poslať na Shenzhen na prvý, potom do hong kong, a Európa/Rusko/USA/Austrália/Kanada atď. Vo všeobecnosti, budeme loď vlakom do Európy/Rusko, mori USA/Kanada/Austrália, potom ju dodať spoločnosťou UPS/DHL/FedEX a iné logictics spoločnosti. Ak chcete, aby sme loď do vzduchu, budete musieť znášať oveľa vyššia dodatočné poplatky. 2. Sledovacie číslo nie je možné sledovať pred dokončením schválení, ak môžete sledovať, to znamená, že dostanete skúter o niekoľko dní neskôr, pred tým, prosím, trpezlivo čakať. 3. Zadarmo dane znamená, budeme mať colné pre vás, nebudete platiť za to, že už. Zadarmo dane contries: EU/USA/spojené arabské emiráty/Kanada/Rusko/Austrália/Singapur/Malajzia/Thajsko a tak ďalej. Ak ste prišli z iných krajín, prosím, konzultujte s nami pred kúpou. 4. Zákony a predpisy sa často veľmi líši medzi krajinami, neviem, či sa naše kolobežky, ktoré sa musia dodržiavať miestne zákony a predpisy, musíte poradiť so svojím miestnej cestnej premávky orgánu v predstihu, by sme nemali niesť akúkoľvek právnu zodpovednosť za to. 5. Na Speedual/Milosť série sú rovnaké ako Nula série, len značiek sú rôzne, V niektorých krajinách, ktoré sú s názvom Nula, ale v Číne hovoríme im Speedual alebo Milosti. Všetky z nich sú zostavené v rovnakej továrni, tým istým pracovníkov, podľa rovnakých častí. 6. Urobili sme veľa liečby pre hydroizoláciu, ale nemôžeme vám sľúbiť skúter poškodený vody je stále v záruke, pretože 100% hydroizolácie je možné podľa platnej technické podmienky. Okrem toho, jazda na daždivé dni je veľmi nebezpečné. Dôrazne sa odporúča, že nemáte jazda na daždivé dni. 7. Neustále zlepšovanie našich skútre, a máme veľa rôznych dodávateľov na zabezpečenie časti, takže niektoré podrobnosti naše kolobežky, sa budú líšiť od popis stránky, ako sú brzdové/úchytky/pneumatiky/skrutky/zbrane/motory...prosím, uistite sa, že ste jasne pred vašim nákupom. 8. Max. rozsah, na základe Macury lab údajov, niekto z 60cm neustále jazdil na max plnenie skúter na rovnej ceste, na 15km/h a 25℃, bez vetra. Skutočná vzdialenosť by byť oveľa kratšie. Váš štýl jazdy, rýchlosť, teploty, zaťaženia, tlaku v pneumatikách, cestné podmienky, počasie, všetky z nich by výrazne ovplyvniť kolobežka je skutočný rozsah. 9. Batérie' bunky všetkých edition sú vyrobené Čínskymi spoločnosťami, a oni sú balené Čínskymi spoločnosťami. 10. Ak ste z Austrálie, a nemáte import lisence, pretože vláda Austrálie zmenili import politiky v tomto roku skoro, Sme na lodi skúter bez batérie, a loď batérie oddelene v rovnakom čase, budete musieť nainštalovať batérie sami, a budete musieť znášať poplatky za doručenie batérie, je to okolo $100.

Štítky: mi skúter, dualtron, electr skúter, FLJ, skúter xiao, citycoco elektrický skúter, hoverboard, 10x nula, 200 mm kolobežka kolieska, es2 ninebot.


( 4 Hodnotenie )

Počet