Štyri Kolesá Elektrický Skateboard Longboard Elektrický Skúter Dual Hub 900W Vonkajšie Prenosné Elektrické Kolobežka Pre Dospelých

€313.31


Na oslavu Čína tradičné Nový Rok, sme sa na dovolenku od januára do 30. Február 19th, 2021. Počas obdobia, nemôžeme spracovanie vašej objednávky (okrem výrobkov v Európe, sklad) a odpovedať vašu správu na čas. Ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť. Ďakujeme za pochopenie a podporu!

1. Do Európskych Krajín, Železničná Doprava 30-45 dní (bez dopravy informácie o webové stránky spoločnosti UPS) + UPS 3-6 dni

(nie je k dispozícii priestor pre dodanie - Španielsko, Kanárske Ostrovy, psč začať s 35 a 38 )

2. V Spojených Štátoch amerických, lodná Doprava 30-35 dní (bez dopravy informácie) + UPS/FedEx 3-6 dni

(nie je k dispozícii priestor pre dodanie - Box, havajských ostrovov a Aljašky)

3. Do Ruska, vziať 30-45 dní (okrem vzdialenej oblasti. Budete musieť vyzdvihnúť poradí seba, ak dodaciu adresu je vzdialené.)

4. Na Malajzia, Thajsko, Južná Kórea, Singapur trvať 7 až 15 dní

Vyššie uvedené je približný čas doručenia podľa našich skúseností. My sa budeme snažiť poskytovať spoľahlivé prepravné služby a dúfam, že to bude včas. Avšak, dodávka môže byť oneskorenie kvôli Vlastnej Vôle, Sviatok, Zlé Počasie, Leteckej spoločnosti, Štrajk, Hurikán Sandyand a tak ďalej. Ďakujeme za pochopenie!

Štyri Kolesá Elektrický Skateboard Longboard Elektrický Skúter Dual Hub 900W Vonkajšie Prenosné Elektrické Kolobežka Pre Dospelých

Funkcie:

1. Doska je vyrobená z javora a bambusu, s dobrou elasticitou.

2. Regulátor box vybavený odvod tepla otvory, ktoré sa vyznačujú dobrý odvod tepla účinok.

3. Hub motor: dvojité motory, aby moc násobiteľ, silný výkon pre vás.

4. Bezpečnosť: batérie poľa a ovládacie pole sú stanovené samostatne, zabránenie prestupu tepla do seba, s vyššou bezpečnosťou.

5. Ručné diaľkové ovládanie, tri režimy voliteľné, jednoduché a intuitívne, 2.4 GHz frekvencia diaľkové ovládanie s 14 metrov ovládanie vzdialenosť.

6. Brúsny papier: vysoká hustota protišmykové karbidu kremíka, bezpečné a spoľahlivé.

Špecifikácie:

Veľkosť vozidla: 93*27.5*14 cm/36.6*10.8*5.5 v

Výkon:

Vytrvalosť rozsah: 23m

Low-speed mode: 20 km/h

Stredná rýchlosť mode: 25 km/h

High-speed mode: 38km/h

Zaťaženie: 150KG

Lezenie Uhol: 20°

Kapacita batérie: 400mah

Čas nabíjania: 2 hodiny

Diaľkové ovládanie vzdialenosť: 14M

Frekvencia: 2.4 GHz

Lítiová batéria:

Kapacita: 4400 mah

Batéria watt-hour: 184WH

Čas nabíjania: 2 hodiny

Životnosť:Nad 500 krát

Panel materiál: 8 vrstiev javorového

Motora: 450W*2

Typ: 90 mm Hub Motor*2

Kolieska: PU Kolesá

Elastické trieda: 80A

Zoznam balíkov:

1 * Elektrický Skateboard

1 * USB Kábel

1 * Nabíjačka

1 * Konektor

1 * Diaľkové Ovládanie

1 * Kľúča

1 * Skrutkovač

1. Náš test bol vyrobený 55kg ovládač na rovný a hladký ceste. Max. rozsah líšiť vzhľadom na rôzne hmotnosti vodiča, rýchlosť, operational proficiency, vozovky a poveternostným vplyvom.

2. Skúter a príručka pre používateľa sa môže trochu líšiť podľa rôznych produktových veľa.

3. Prosím nabitie batérie plne pred prvým použitím skúter. V addtion, prosím nabite batériu raz za tri mesiace, aj keď nechcete používať skúter, udržiavať batériu plne funkčné a predlžovať jeho životnosť. Ponorenie do vody, kolízie, a iné abnormálne faktory budú eald na batérie škody, ktoré nie sú pokryté v rámci záruky.

Budeme pozorne skontrolujte objednávky a balík na uistite sa, že všetko je v dobrom stave pred odoslaním, sa na to. Dúfam, že budete uspokojiť s našimi celkových služieb, ako aj výrobkov a tešíme sa na vašu dobrú spätnú väzbu. Negatívna spätná väzba/Spor nemôže pomôcť vyriešiť akýkoľvek problém. Prosím, láskavo kontaktujte nás pre riešenie čo najskôr ak zistíte, že to nie je tak, ako je popísané alebo má nízku kvalitu, a budeme určite riešiť to pre vás. Medzitým, ak ste spokojní s našimi výrobkami a službách, prosím láskavo potvrďte objednávku do 3 dní po obdržaní vašej objednávky a nechať pozitívnu spätnú väzbu s 5-DSRs a obrázky. Ďakujeme zákazníkov podpory, dáme nejaké zľavu pri ďalšej objednávke a dostanete VIP rýchlo po predaji servive od nás! Dúfam, že budeme mať šancu na podnikanie s vami :)

Štítky: xiao skúter elektrický skúter, mi skúter, electr skúter, citycoco elektrický skúter, hoverboard, dospelých elektrický skúter pre, es2 ninebot, e electric scooter, niu, pneumatiky elektrický skúter.


( 1 Hodnotenie )

Počet