Nové Kaabo Vlk Warrior II Smart Elektrický Skúter 60V 35AH /26AH Samsung Batéria 11" 2400W, Motor Dual Shock Absorper Skateboard

€1 488.12


Nové Kaabo Vlk Warrior II Smart Elektrický Skúter 60V 35AH /26AH Samsung Batéria 11" 2400W, Motor Dual Shock Absorper Skateboard

O Daň

1.Daň sa bude predplatených nám Do Európskej Únie, USA ,RUSKO a Kanada. 2.Keď dostanete balík, nebudete musieť platiť žiadne dane. 3.Package do Nórska a Švajčiarska bude mať malé dane. 4.Package nórsku, môžeme len lode na miesto kde je psč 0***,1***,2*** alebo 3****. Vďaka za vašu pozornosť.

O Dopravu

Pretože Elektrické Scooer obsahuje obrovské kapacity batérie, doprava je nie, ako non-batérii produktu. Doprava Pokrok: 1.Budeme loď tovar do Poľska vzduchu, ktorý je len pre batériu produktu. (krok č. 1: UP zobraziť iba štítok Vytvorené v internetovej stránky ) 2.Budeme dokončiť colnom úrade a zaplatiť daň na Európskej (krok č. 2: UPS zobraziť iba štítok Vytvorené v internetovej stránky ) 3.Dokončili sme vlastné dane, a potom Poľsko Miestne UPS bude to vyzdvihnúť zo vlastný sklad (krok 3: UPS aktualizovať vyzdvihnutie informácie) 4.To bude trvať asi 3 dni pre spoločnosti UPS, aby poslala do svojho domu.

Produkt Parameter

Špecifikácia Kaabo Vlk Warrior II Kickscooter: Model:Vlk Warrior II Konfigurácia:60v 35ah Samsung Batéria /60v 26ah Batéria Typ Batérie:Samsung/Čínskej Značky Max.Rozsah:150 KM (Režim ECO) 90KM(Dual-drive Mode) Max.Rychlost:80KM/H Lezenie Uhly:

Produkt show:

Vlk Bojovník suv skútre

Lezenie :nie viac ako 45 stupňov max. rychlost:80KM/H max rozsah:150 KM (Režim ECO) 90KM(Dual-drive Mode) motor max, výkon:5400w

Dizajn,každý podrobnosti prispôsobené pre cross-country

dual drive,dvojitý rám, nezávislé zavesenie kolies, dvojité tlmiče, automobilový triede, ABS, brzdový systém.

Moderný jednoduchý jedinečný,a zdedil dizajn, estetiku

Minimalizovať pocit roztrieštenosti a jemnosť, a používať širokú škálu geometrických a racionálne linky zabaliť a obklopujú ho cez hladké veľké tvárou tvary. V rovnakom čase. integruje technológie a módy, pričom VLK BOJOVNÍK jedinečný dizajn jazyk.

Humanized konštrukčné detaily ,nie viac ako príliš veľa

silikónové nálepky, zvýšenie trenia,silikónové nálepky dizajn pre bezpečnejšie koni Športové Smart Displayer,Dve Jazdecké Režimy, User-friendly rozloženie tlačidiel pre jednoduchšiu obsluhu ECO TURBO Oveľa rýchlejšie, JEDEN DUAL Dosť pre každodenné výlety Predné hydraulické tlmenie nárazov, odborná úprava , citlivá reakcia na každú činnosť skúter. Zadné Skryté šok absorpcie,Nezávislého výskumu a vývoja z patentovanej technológie, pomocou desiatky ton tlak vydrží formy prameňov.Po presné konštrukčný návrh a výpočet, relax miere je dosiahnutý.

Okamžité Zrýchlenie Ako Blesk

Úplne nové nemecké motor s menovitým výkonom 2400w,, okamžite rozrastá super výkon Sprint je porovnateľné so motorke.

Rýchlosť,Rovnej zemi má off a ide preč

To môže byť išiel pružne na všetky cesty v meste alebo v prírode,V dual-drive mode, VLK BOJOVNÍK môže dosiahnuť maximálnu rýchlosť 80km/h, čo vám umožní ísť preč v očiach druhých.

poďme riadiť trochu dlhšie

v single-drive mode, VLK BOJOVNÍK'range môže dosiahnuť 150 km, ktoré môžu spĺňať vaše potreby mesta cestovať, ísť na miesto, kam chcete.

Batéria:ultra-long range

max. rozsah môže dosiahnuť 150 km(jedno-drive mode),ktorý vám pomôže preskúmať každý kút mesta.

safrty, ako pre safrty, sme vážne

one-piece kovanie

všetkých 12 hlavné časti vyrobené z 6082 hliníka sú rock-solid po tom, kované 1 600 ton tlak.

ABS, brzdový systém,primerané rozdelenie brzdnej sily

Pri brzdení naliehavo. ABS brzdový systém bude distribuovať brzdnú silu na predné a zadné brzdové kotúče rozumne, čo výrazne skracuje brzdná dráha a zaisťuje bezpečnosť brzdenia v rámci vysokej rýchlosti jazdy.

Predné a zadné svetlá, viac bezpečnejšie v noci

Stretnutie osvetlenie funkcia je hlavným, ale nie jedinou príčinou návrhu osvetľovacej sústavy Napríklad, dizajn svetlomety a zadné zadné svetlá, ktoré sme získali veľa dôvtipu, aby to vyzeralo, pôsobivé prehĺbenie diaľkových uznanie VLK BOJOVNÍK.

zvýraznenie predného svetlometu , vynikajúce zadné svetlo pomocné osvetlenie na oboch stranách

stupeň schopnosť :45 stupeň menovitý výkon:2400w, špičkový výkon:5400w konverznú účinnosť:92% Foc Vektor Radič,Pre Lepšie Zážitky Z Jazdy, Vyvinutých FOC vektor radič, precision drive motor práce. Aby zrýchlenie hladšie a priniesť lepšie jazdné zážitky.

silný motor a vysoké opotrebovaniu off-road pneumatiky silné aliancie

Real Foto z Kaabo Vlk Bojovník

Druh Pripomienka:

1. Ak máte problém o výrobok, prosím, kontaktujte nás čo najskôr, ako dostanete balíček. Zistíme príčinu a dá vám najlepšie riešenie. 2.Sľubujeme, že naše najlepšie služby a ďakujeme za vašu spoluprácu a porozumenie 3.Vaša spokojnosť je našim cieľom. Prosím, neváhajte a kontaktujte nás pred kurzom. Môžete chcieť

Štítky: počítadlo krok, xiao skúter elektrický skúter, mi skúter, e skúter rám, electr skúter, citycoco elektrický skúter, kaabo, dospelých elektrický skúter pre, e electric scooter, pneumatiky elektrický skúter.


( 0 Hodnotenie )

Počet