SpeedBike 7000W Elektrický Skúter s Dual Motora Motory disk dobré suspention E Skúter electrico Toursor

€1 841.69


SpeedBike 7000V/72V Dual Motora Najlepšiu Kvalitu Elektrický Skúter

-- Všetky Hliníkové Zliatiny -- 11inch kolesá Modrá s Off Road Pneumatiky Čierna s O Cestnej Pneumatiky -- Dvojitej vrstvy Pedál -- s 2ks nabíjačky -- Najlepšiu kvalitu Hydraulické pruženie... -- Max Rýchlosť: cca 100-120 km/h (s výstroj 1 s ECO môže urobiť rýchlosti o 25 km/h) -- Max Zaťaženia : o 180kgs -- Pneumatiky: štandardné s Off Road (Ak je potrebné iné Farby alebo Cestných pneumatík je potrebné kontaktovať s predajom) Rozsah : Panasonic 35Ah batérie : približne 80-100kms Panasonic 45Ah batérie : cca 100-120kms (test závisí od jazdca hmotnosť 60kgs , ploché vozovky,30 stupeň počasie,opraviť rýchlosť 60km/h...)

Doprava (Bez Daní na nižšie Krajín)

1. ŽIADNA DAŇ Do Krajín Európskej Únie,Spojených Štátov,vziať 28-55 dní. Len možné sledovať po tovar dorazí váš miestny. 2. ŽIADNE DANE, Rusko, Lode z Číny je dverí k dverám služby, vziať 14-30 dní. 3. ŽIADNE DANE, Thajsko,vziať 3-15 dní. Naša agentúra sa dokončiť Odbavenie na týchto vyššie uvedených krajín,nie je potrebné kupujúci urobiť akékoľvek asistent.

SK3 Hlavné zložky:

SK3 Skúter Details / Veľkosť

Aktualizácia

Nové Zadné brzdové svetlo Nového kola Signál Nová zadná Rukoväť Nové oporu

Batérie A Škála

S Panasonic Bunky -- Panasonic 35Ah (Môže bežal okolo 80-100kms) -- Panasonic 45Ah (Môže bežal okolo 100-120kms) Voliteľné : Pls vybrať ten, ktorý sa vám páči. Poznámka: 1.Tento skúter nie je 100% vodotesný, voda nemôže prísť v batérie (voda sa nemusíte strmé pedál); 2. Pre drop testovanie vo videu, to neznamená zákazník môže klesnúť. Pls radi váš skúter a chrániť ho pozorne.:) 3. Naše testované Rýchlosť a rozsah závisí od 60KGS ovládač. v byte road, fit rýchlosť, 30degree , jeden motor (test rozsah);

Dvojitý Pedál Vrstvy

Vrstva 1 : Matel Pedál Vrstva 2 : Akryl Pedál (s farebnou Led svetlá); Diaľkové ovládacie tlačidlo

Dobrý Pozastavenia & Hydraulické brzdové

Všetky Hliníkovej Zliatiny Skúter Rám

S 45A x 2 silné radič Max rýchlosť okolo 100-120kms/h

5 Farieb Pre možnosť

V štandardných: Modrá s Off Road pneumatiky; Čierna s O Cestnej pneumatiky, Ak chcete, iná farba ,Pls kontaktujte predajné ak si chcete zvoliť farbu alebo pneumatiky.

Fotografie

Darček pre Scooter

--1pc rukoväť, Taška -- 1pc Držiaka Telefónu

Balenie zahrnuté

-- 1 pc Skúter -- 2 pc Nabíjačky -- 1 ks návod na použitie -- 1pc diaľkové tlačidlo pre pedál led svetlá -- 1 ks Taška (dar) -- 1 pc, telefonickú Podporu(dar) -- 1pc nástrojové vybavenie(dar) -- 1 Sedadlá (možnosť, ak so sídlom bude mať sídlo)

Certifikát

CE/FCC/RoHS

Spätná väzba

1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.Prosím, zanechajte pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi tovary a služby. 2. Ak máte akékoľvek problémy s našimi tovar, alebo služby,neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytovať tie najlepšie služby zákazníkom.

Hot Predaj Skúter v tomto Obchode

O SpeedBike Značky

SpeedBike zamerať sa na Kvalitné Elektrický Skúter.

Štítky: 350w elektrický skúter, electr skúter, FLJ, flj skúter, citycoco elektrický skúter, m365 xiao, dospelých elektrický skúter pre, taška himo c26, niu, pneumatiky elektrický skúter.


( 0 Hodnotenie )

Počet