JBL Xtreme Bezdrôtové Bluetooth Reproduktor Výkonné Basy Zvuk Prenosné Vonkajšie Stôl Reproduktor Nepremokavé, odolné proti striekajúcej vode S hlasitý Odposluch

€226.59


JBL Xtreme je ultimate prenosný Bluetooth reproduktor, že bez námahy prináša zeme-trasenie, výkonný stereo zvuk začlenením štyri aktívne prevodníky a dve viditeľné JBL Basy Radiátory. Balenie masívne nabíjateľná na 10 000 mAh Li-ion batériu, ktorá podporuje až 15 hodín prehrávania a dual USB nabíjanie von, tento reproduktor je ľahko udržuje vašu hudbu a vaše zariadenia ísť tak dlho, ako budete potrebovať ich. Môžete sa spoľahnúť, JBL Xtreme priniesť vzrušenie všade tam, kde ju potrebujete – či už v interiéri alebo exteriéri, pri bazéne strany alebo dvorček grilovanie – s jeho odolné proti striekajúcej vode textílie dizajn, ktorý je k dispozícii v čiernej, modrej, alebo červenej. Je tiež vybavený hluku a ozveny zrušenie odposluch pre jasné, konferenčné hovory, a JBL Pripojenie, ktoré môžu bezdrôtovo prepojiť viacero JBL Pripojenie zapnuté reproduktory spolu na zosilnenie zážitok z počúvania.

Hlasitý odposluch

Vziať krištáľovo čisté hovory z vášho reproduktor s dotykom tlačidla vďaka hluku a ozveny zrušenie odposluch.

S vysokou kapacitou na 10 000 mAH nabíjateľná Batéria

Vstavaná Li-ion batéria podporuje až 15 hodín prehrávania a poplatky zariadenia cez dvomi USB portmi.

Bezdrôtový Bluetooth Streaming

Bezdrôtovo pripojiť až 3 smartphony alebo tablety na reproduktor a striedajú hrá zeme-trasenie, výkonný stereo zvuk.

Odolné proti striekajúcej vode

Odolné proti striekajúcej vode znamená, že už viac starať o dážď alebo úniku; youcan aj čisté to s tečúcou vodou. Len nechcem neponárajte ho.

JBL Pripojenie

Stavať svoj vlastný ekosystém pripojením viacerých JBL Connectenabled reproduktory spolu na zosilnenie zážitok z počúvania.

Životný štýl materiál

Odolná tkanina materiálu a robustný gumová bývanie umožňuje reproduktor ku outlast všetky vaše dobrodružstvo.

JBL Basy Radiátorov

Počuť basy, pocit, basy, pozri basy. Dual externé pasívne chladiče preukázať len ako výkonné reproduktory sú.

Hlasový Asistent Integrácie

Prístup Siri alebo Google Teraz z vášho JBL reproduktor s jednoduchým stlačte tlačidlo.

Štítky: bezdrôtový reproduktor, headphon jbl, bass electr, promate reproduktor, veľké jbl originál, jbl, amazon bluetooth prenosné reproduktory, bose soundlink, jbl veľké extrémne, reproduktory jbl kia.


( 0 Hodnotenie )

Počet