Mini Hudby Reproduktor Prenosný Mp3 Hudby Reproduktor Hráč, Vonkajšie 3,5 mm Káblové pripojenie Reproduktorov Box pre Počítač Telefóny

€3.39


Vhodné pre IPOD, MP3, MP4, MP5, mobilné telefóny, počítače, atď. Tam je jeden zvukový kábel na spodnej strane je reproduktor a jeden USB nabíjací kábel. Priebežne pracovať na viac ako 1 hodinu vonku. Prenosný reproduktor mini reproduktor mobilný telefón reproduktor multimediálne reproduktorov MP3 reproduktor reproduktor ipod psp Mini reproduktor prenosný mobilný telefón, reproduktory, malý a kompaktný, jej úžasnú kvalitu zvuku s "digitálne bass" efekt bude si pochvaľuje, tento reproduktor je teraz najnovšie populárnej štýl, adaptovať sa na rozvoj krát. Ľahko prenosný, môžete si vychutnať hudbu na cestách, alebo v prírode kedykoľvek a kdekoľvek. Menovité napätie:3,7 V DC Menovitý výkon: 2W Pracovný čas:1-2 Hodín doba Nabíjania: Cca 3 hodiny Stlačte tlačidlo "On/Off" tlačidlo na zapnutie reproduktora Podporuje funkcie, prijímanie zdroj zvuku z MP3, MP4, PC, Notebook, atď. Dlhý pohotovostný, hi-fi zvuk, super basy. Vstavaný vysokou kapacitou rechargable batéria, podpora dlho hrať. Elegantný a štýlový vzhľad, kompaktný a prenosný.

Obsah Balenia:

1 x Mini reproduktor

1x Micro USB nabíjací kábel

Štítky: obdĺžnik speaker box, klip mp3 rádio, bluetooth mini reproduktor, sprcha zvuk, klasické speaker box, mini reproduktor xiao, portabl reproduktor, reproduktor pre počítač, prehrávač hudby, mp3 player music box s.


( 1 Hodnotenie )

Počet