Multifunkčné Strane Rádio Solárne Kľukou Dynamos Powered AM/FM/WB/NOAA Počasie Rádio Použiť Núdzové LED Baterka A Napájací Banky

€20.34


Popis:

【AM/FM RÁDIO S VEĽKOU PRÍJEM] vyzýva Toto núdzové rádio má širokú škálu kapela príjem AM, FM, meteo stanice , rozšírenú teleskopická anténa do 46.4" pre vysokú citlivosť príjmu pomáha pokročilých polovodičových obvodov dizajn a LED indikátor intenzity signálu pre pin-bod ladenie presnosť, ktorá má lepší príjem ako ostatní. A vysoko kvalitný vstavaný reproduktor prináša nahlas a chrumkavé zvuk.

【5000mAh NAJVÄČŠIA KAPACITA BATÉRIE A 4 REŽIMY NABÍJANIA] vyzýva Tomto počasí rádio podporuje 4 spôsob, ako udržať napájaného. Na 5000mAh veľkú kapacitu batérie núdzové rádio mobil nabíjačka je dvakrát alebo dokonca štyrikrát iné počasie núdzové rádio, ktoré je bigest kapacity v počasí rádio na trhu. Tiež, Micro USB nabíjanie, Solárne nabíjanie, Ručne-kľukou by tiež poskytnúť baterka rádio posledných dní po búrke prešli.

【SUPER-BRIGHT 3 REŽIM BLESKU & MOTION SENSOR, LAMPA na ČÍTANIE] vyzýva Tento kľukou baterka rádio prichádza s super svetlé 3 režimy blesku(far/ū lúč), jasnejšie než bežné núdzové svietidlo rádií na trhu. Pre pešiu turistiku alebo kempingové účely, to počasie rádio je váš inteligentný výber rozsvietiť v plnej temnoty, aby ste v bezpečí v tiesni. Tiež, lampa na čítanie s Pohybovým senzorom výrazne pomôže dostať sa až v polovici noci, aby sa zabránilo prebudenie vašej rodiny.

【IPX3 NEPREMOKAVÉ & KOMPAKTNÁ VEĽKOSŤ] vyzýva veľkosť pre tento počasie rádio je len podobné s iphone X, a zaradili sme ramenný popruh a zavesiť pracky a je vyrobený z odolných ABS materiálu, ktorý je IPX3 odolnosť proti vode. Veľmi vhodné vykonávať pre kempovanie, cestovanie, turizmus alebo akékoľvek iné outdoorové aktivity.

【EXTRA HLASNÝ SOS ALARM S BLIKAJÚCE BIELE SVETLO] vyzýva Jednoducho stlačte tlačidlo SOS tlačidlo " požiadať o pomoc v prípade, že ste v nebezpečenstve, ako napríklad búrka, hurikán a tornáda, alebo v prípade, že by ste chceli upozorniť niekoho iného, SOS výstražný zvuk je veľmi vysoká a môže byť počuť na míle ďaleko. tak budete pripravení v prípade každej mimoriadnej udalosti.

Pohodlné Bluetooth reproduktor tri hlavné hrá režimov, klasické hudobné spojenia a režim prehrávania boli kompatibilné, tu si môžete vychutnať hudbu v bude, uvoľnenie výkon hudbu bez obmedzenia. Bluetooth hrať, FM rádio, TF karty, prehrávanie

Špecifikácie:

★ Ručne kľukou rádio baterka mobilného telefónu nabíjačku s 5000 mAh li-ion batériu, ktorá sa nabíja viac ako jeden smartphone v tiesni.

★ 4 Spôsobmi( Micro USB nabíjanie, Solárne nabíjanie; Ručné kľuky; Vymeniteľná li-ion batéria; ) udržať ruky nahodiť generátor na energie.

★ Elektriny štítok všimnete si jasne elektriny, núdzové rádio.

★ Baterku rádio s super-bright 3 režim blesku, pre všetky tmavé miesta kde sa nachádzate.

★ Snímač pohybu, lampa na čítanie pre vás dostať až v polovici noci, aby sa zabránilo prebudení vašu rodinu

★ SOS Alarm baterka s červeným svetlom môže pomôcť, aby ste sa cítili v bezpečí, zatiaľ čo ste sú v prípade potreby pomôcť a nikto sa okolo vás.

Špecifikácia:

- FM: 87-108 MHZ, AM: 520-1710 KHz,

- Nabíjateľná batéria: 5000mAh 18650 Li-ion batéria

- Rozmery: 6.3*2.4*3.1 v

- Hmotnosť: 0,53 LB

- Nepremokavé úroveň: IPX-3

Package Zahrnuté:

1 * rádio

1 * nabíjanie line

1 * návod na použitie

Štítky: banka napájania, crank rádio, nožnicový, banka energie solárna, banky moc, homepod mini, sangean, fm rádio, Lanter LED, lg fortune m153.


( 4 Hodnotenie )

Počet