Digitálny Budík Rádio s Bluetooth Reproduktor,Červená Miestny Displej s 2 Stmievač,FM rádio, USB Port, Nočné led Budík.

€11.59


Multifunkčné hodiny-- Miestne budík,bluetooth reproduktor,kartu prehrávač,počítač malý reproduktor,FM rádio.Hudba budík-- Prebudiť s mäkkou hudbu. Prehrávanie hudby pre viac ako 4 hodiny.Svetlo upravené-- nastavenie jasu obrazovky na obrazovke tým, stlačte tlačidlo hlasitosti tlačidlo, nastavte pohodlné jas v noci. Užite si príjemný spánok. Hodiny reproduktor--FM rádio, Multi-channel input audio, TF karty,U diskov, dátové linky a mobilný telefón pripojený.

Kompatibilita-- kompatibilné s rôznymi systémami, ako je napríklad mobilný telefón, počítač bytu a zariadenia bluetooth.Chceš jednoduché digitálne hodiny, ktoré môžete hrať príjemná hudba v dopoludňajších hodinách? Skúste tento bluetooth nočná budík.FM rádio, Stlačte tlačidlo hlasitosti nahor/nadol vyberte rádio. Počúvanie obľúbených kanálov, digitálne hodiny rádio.Obzvlášť dobré pre dieťa a starší použitie.Hudobné hodiny -Nastavenie hudby budík. Wake up s mäkkou hudbu.

Funkcia: Bluetooth / hodiny / budík / FM rádio / TF karty / U diskov / AUX vstup, reproduktory počítača

Prispôsobiť produktu: Android / IOS / WIN a iné systémy inteligentných telefónov, zariadení Bluetooth s digitálne produkty (nie je vybavené Bluetooth v počítači, ktoré sa použije s Bluetooth Zodpovedajúce)

Počítač reproduktor(AUX vložiť)-- Použite krátky kábel na pripojenie vášho počítača a hodiny.Rovnakú funkciu ako normálny počítač reproduktor.(Poznámka: Vyberte si AUX vstup model,Konektor 3.5 mm jack na váš počítač.ďalší koniec AUX jack.

Lenivý telefón majiteľa, ľahko umiestniť telefón

Farba: Čierna

Materiál: plast

Čip pamäťová funkcia

Nastavenie, údržba, aj vypnúť.Skladby prehrávané môžu byť tiež skladovanie.

Prehrávanie hudby pomocou SD karty-- Vložiť momory karty do hodiny.Hodiny budú hrať hudba automaticky.

Prehrávanie hudby s U diskov-- Vložiť U diskov na hodiny.Hodiny budú hrať hudba automaticky.

Veľkosť: 115 * 103 * 40 mm

Nabíjacie napätie: DC 5V

Rádio rozsah: 87 ~ 108

Typ batérie: 18650 vstavaná lítiová batéria

Čas nabíjania: približne 4 hodiny

Prenosová vzdialenosť: 10 metrov

Audio Rozhranie: AUX vstup

Hudobný formát: mp3 / ape / fiac / wav

Ako nastaviť budík?

1.Ako nastaviť čas?

Stlačte tlačidlo Play -- 11 na 3 sekundy,môžete vidieť hodín bliká na displeji,nastavte hodinu cez stlačte tlačidlo VOL-/VOL+ tlačidlo.Stlačte -- 11 na 3 sekundy znovu,minútu na pravej blikajúce,nastavte minúty prostredníctvom stlačte tlačidlo VOL-/VOL+ tlačidlo.

2.Ako nastaviť budík čas?

Stlačte tlačidlo "clock" tlačidlo raz, si môžete pozrieť hodiny ikonu na obrazovke,Stlačte tlačidlo"clock" tlačidlo na 3 sekundy na nastavenie hodín,stlačte tlačidlo VOL-/VOL+ tlačidlo na nastavenie,Stlačte -- 11 na 3 sekundy znovu, minútu na pravej blikajúce,nastavte minúty prostredníctvom stlačte tlačidlo VOL-/VOL+ tlačidlo.

Obsah balenia: 1 * reproduktor

1 * USB nabíjací kábel

1 * anglický manuál

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec. Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: bezdrôtový reproduktor, bluetooth reproduktor drevené, led stmievač, hodiny fm rádio, bluetooth reproduktor, budík rádiom, budík reproduktor, bluetooth reproduktor tabuľka, portabl reproduktor, bose reproduktory dreva.


( 0 Hodnotenie )

Počet