Veidoorn Koleno podložky Ortézy Kolena Podporu silikónové podložky pramene popruhy pre Beh Telocvični Šport, cvičenie, basketbal,1pcs

€7.43


VEIDOORN KOLENO TRAKY VEIDOORN KOLENO TRAKY série sú zamerané na riešenie športové problém:bolesti úľavu od rôznych chorôb vrátane artritídy, opuch, zápal šliach, menisku slzy, bolesť, stuhnutosť, ACL, PCL, MCL, a iné bolesti kolena.

SKVELÉ PRE ŠPORT: Šport ochranný výstroj doplnky ,beh, crossfit, silový trojboj, volejbal, zápasenie, jazda na bicykli, turistika, lyžovanie, beh, tanec, golf, cvičenie, chôdza, sledovanie FUNKCIE: Špeciálne pletené textílie s dvoma silikónový gél pásy, zabezpečiť vaše rukáv kĺzaniu, bez ohľadu na to, čo robíte! Krásny dizajn rukávom v modrej a čiernej farbe robí vyzerať módne kdekoľvek a kedykoľvek. Špeciálne tkaniny dáva vám hladké a mäkké cítiť tak môžete nosiť celý deň. Prosím, pozorne vyberte si produkt, ktorý obsahuje silikónové alebo kaučuku, materiál, keď Náchylnosť na zápal kože alebo majú citlivú pokožku.V prípade alergie alebo iné príznaky stať,prestaňte ju používať.

ZÁSIELKY na celom Svete doprava s výnimkou niektorých špeciálnych oblasti. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie. My len loď na potvrdenej objednávky adresu.Ste objednávku adresa sa musia zhodovať dodaciu adresu. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a dovolenky.Tranzitný čas sa môže líšiť,a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu položky v rámci sľúbil času,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať prepravy a reakciu na vás, akonáhle je to možné.Naše gaol je spokojnosť zákazníka. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely,sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní,považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU .Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY .Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod na návrat. Vrátime vám PLNÚ VÝHERNEJ SUMY cenovej PONUKY,na prijaté položky v jej pôvodnom stave a balenie so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene. PO KUPUJÚCEMU A PREDÁVAJÚCEMU zrušiť transakciu z www.tantra-egypt.sk.Alebo si môže vybrať, či sa majú náhradu. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt nie je, ako inzeroval.

1.12 mesiacov Manufacter je obmedzená Záruka za chybné položky(s výnimkou položiek poškodené a zneužívané po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2.Chybné položky SA MUSIA vykazovať a vrátil sa do záručnej doby(a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky. NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY .

Štítky: Fit, ortézy kolena, koleno podložky pre šport, kabát šport, basketbal knee pad, booster bandáž na koleno, koleno jar, ortézy kolena podporu, basketbal kneepad, vysoká tréner.


( 4 Hodnotenie )

Počet