5 M*5 cm Športové Elastické Kineziológia Pásku Roll Fyzioterapeut Svalové Napätie Zranenia Podporu

€3.47


Môže hlboká masáž na stuhnuté svaly a mäkké tkanivá stimulovať obeh a lymfatický tok, úľave od bolesti, zároveň byť schopný podporovať viac slabosť a kĺbov, tkanív. Monolitický dizajn umožňuje športovcov držať v čo najkratšom čase,v prvom čas na dosiahnutie poškodený ochranný účinok. Okrem jeho dynamickú podporu funkcií, ktoré môže správne chrániť pohybu kĺbov, aj za časté ohýbanie kĺbov priamo okolností, utrpeli ochranný účinok. Zároveň sa stále zvyšuje svalovú silu a flexibilitu, účinne zvýšiť športový výkon a celkovú športovec výbušné; vysoko priedušný a veľmi ľahký materiál nahromadeného potu ľahko, aj keď dlhotrvajúci výkon, môže ešte udržať vynikajúce pohodlie,

Keď pohyb, kĺby, svaly, fascie ochrana a zmiernenie bolesti spôsobené škody; znížiť vplyv na kĺby a šľachy, podporovať krvný obeh, zmierňujú svalové napätie; pomocné správne deformácie, kontraktúra šľachy, akútne alebo chronické šľachy poranenie, svalovej energie-rehabilitačnou terapiou.

Platné príznaky:

1. sila svalov nerovnováha

2. znížiť opuch a pomôcť lymfatický obeh

3. cyklus, mäkkých tkanív, kĺbov a svalov s poruchou erekcie

4. subluxation

5. privretiu syndróm

6. nadmerné / Chronická Únava

Materiál:Bavlna

Veľkosť:5 cm x 5 m

Package zahrnuté:1 rolka svalov nálepky

Štítky: kinesio, 3 m scotch, kindmax, kríž kineziológia pásky, fyzioterapeut valček, k pásky, kríž terapia, brošňa úrazu, kinesio tape, maska xintown.


( 1 Hodnotenie )

Počet