Ice Taška Pack & Zábal Úľavu od Bolesti Teplej Studenej Liek Opakovane Na Koleno, Rameno Späť Elastické popruhy športové bezpečnosti Kneepad bedrový Pás

€2.84


Ice Taška Pack & Zábal Úľavu od Bolesti Teplej Studenej Liek Opakovane Na Koleno, Rameno Späť Elastické popruhy športové bezpečnosti Kneepad bedrový Pás

Produkt Predajné Miesto:

Toto je horúce, studené pack zabaliť osobitne navrhnuté na ramene, a zábal a elastický popruh môže pomôcť opraviť pack pevne na rameno. Používa sa pre chladu alebo tepla terapia, ideálny pre svalové bolesti, mierne artritída, výrony, športové zranenia a bolesti kĺbov, atď. Tak na čo ešte čakáte ? Nenechajte si ujsť to.

Superior Netesnosti odolné voči Spp s veľkými spp otvorenie umožňujú jednoduché plnenie kockami ľadu alebo drvený ľad

Hands-free design. Zábal a 2 elastické popruhy pomôže udržať ľad taška na mieste ľahko, môžete ho použiť akékoľvek miesto a robiť iné veci, pri aplikácii tepla alebo za studena (komprimovať.

Viacúčelový. Studená terapia sa používa pri bolestiach hlavy, horúčka, bolesť zubov, podvrtnutie, modriny, nerovnosti a iné športové zranenia, zatiaľ čo tepla terapia môže byť použitá pre svalové bolesti a kŕče, podvrtnutie, kmeň & pevnosti, atď.

Vďaka nepriepustných zámok, starať už o rozliatiu vody von, odkvapkávanie a mokrou handrou.

Horúce komprimovať podporuje prietok krvi a krvný obeh, pomáha dodať zvýšený prívod kyslíka a živín a odstránenie odpadu z boľavé, unavené a poranené svaly.

Studená kompresia znižuje zápal v okolí zranenia, pomáha znecitlivenie v oblasti bolesti, vytváranie analgetický účinok.

Špecifikácie:

Materiál: Zamat+Polyester vlákniny

Viacúčelový:Hot komprimovať-Svalové bolesti a kŕče,Mierne artritída,Výrony, kmene a tuhosť ,Menštruačné kŕče a pod.Studená komprimovať-Športové zranenia, Zub bolesti, Horúčky alebo bolestí hlavy, Chrbta bolesti alebo bolesti kĺbov, Drobné popáleniny atď.

Poznámka: Prosím, aby menšie odchýlky v dôsledku ručné meranie. V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

Balík Obsahuje:

1 × Pevný Balení

2 x Elastické popruhy

1 × 9 Palcový Ice Pack

1 × 6 Cm Ice Pack 1 × 11 Palcový Ice Pack

Celková dĺžka každý popruh siaha od 23.6" 48" 每个条带的总长度从23.6""至48""延伸

Štítky: ortézy kolena, gél ice pack, vlastné kolená zábaly, šaty pack, bolesti chrbta, ice vrecku, kneepad šport, vysoká pena, pre prácu knee pad, hot pack.


( 4 Hodnotenie )

Počet