Koleno Kompresný Rukáv, Zelená 1 KS Profesionálne Ochranné Športové Pad Priedušná Bandáže Kolenné Ortézy Basketbal, Tenis, jazda na Bicykli

€8.10


Model: S13

Farba: Zelená/Šedá

Balenie: 1 * kolena

Materiál: 32% Spandex / 68% Nylon /

Veľkosť: M:35-40 cm,L:40-45 cm,XL:45-50 cm,XXL:50-55 cm,XXXL:55-60cm;

Hmotnosť:100-120 g

Package zahrnuté: 1PCS Koleno Podložky (1pcs,nie 1pair)

Vlastnosti Konštrukcie:

Vysoko kvalitné textílie (teplé, aby sa zabránilo pohybu zranenia) - Zmierniť únavu a bolestivosť

Ľahké a pohodlné (pohodlné a šetrné k životnému prostrediu) - ľahké priedušná, nie je nuda

Funkcie: priedušná a pohodlné

Funkcie:

1, troch-dimenzionální tkanie technológia, vysoká flexibilita, dobré vetranie, na sebe viac pohodlné nosenie;

2, tlak pásu dizajn, nastaviteľné, viac fit častí;

3, vhodný pre športy: beh, basketbal, baseball, futbal, futbal, volejbal, bedminton, tenis, vzpieranie, cyklistika a pod.

>>>>>Spätnú väzbu

-Vážení zákazníci, ďakujeme za vašu láskavú spoluprácu s nami, ak ste spokojní s našimi položky a službách, prosím dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.

-Prosím e-mail nás alebo telefonicky nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu, budeme riešiť prípadné problémy uspokojivo.

-Vaša pozitívna spätná väzba je veľmi vítané. Dúfam, že sa môžeme postaviť dobrý a dlhodobý obchodný vzťah s vami, ďakujem.

>>>>>Návrat Politiky

-Ak ste nespokojní so položky, pošlite nám e-mail na vrátenie peňazí alebo odoslať v priebehu jedného týždňa.Všetky položky musia byť vrátený v pôvodnom stave a kupujúci je zodpovedný za vrátenie poštovné.

>>>>>Kontaktujte nás

-Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa dopravy a kvalitné, Pls, neváhajte a napíšte nám. Budeme riešiť to pre vás do 24 hodín.

Poznámka:Naša cena nie je vrátane akejkoľvek dane alebo vzdialených oblastí, za príplatok.Pls nechajte nám svoju e-mailovú adresu na objednávku v prípade akýchkoľvek nejasné.Vďaka.

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie:

1).T on daň je určený kupujúcim vlastné, nie u nás, v rôznych krajinách pre rôzne sadzby dane, takže ak všetky dane potom kupujúci by mal vydržať.

2).Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položkách ceny alebo poplatky za dopravu .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

3).Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Štítky: ca18det, 180sx, s13, f1 krúžok, 200sx s13, s14, display modul pre telefón, prípade peňaženky xiao mi 8 lite, 240SX, nissan silvia s13.


( 0 Hodnotenie )

Počet