PPG Ekg Smart Hodinky pre Mužov plne Dotykový Displej Bluetooth Hovor, Vodotesný IP68 2020 Nové Športové Smartwatch Pre Android IOS

€24.78


Hlavné Parametre:

Sledujte jazyk: anglický, španielsky, francúzsky, ruský, holandský, poľský, Portugalský, taliansky, nemecký, Turecko, česká, Apk meno: CO-FIT Batérie:200mah Displej: 1.28 palcový kolo obrazovky 240 x 240 Dotykový displej: plne dotykový ovládací Poznámka: Prenosné zariadenia, monitor ľudskej činnosti prostredníctvom elektronických snímačov. Oni sú na úrovni spotrebnej elektroniky. Je to normálne, že určité odchýlky. Zdravotné výsledky skúšky hodinky sú len pre referenčné účely, a nie môže byť v porovnaní s zdravotníckych zariadení. Keď sa na hodinky, je umiestnený na povrchu objektu, tam bude srdcovej frekvencie / krvný tlak a iné výsledky testu. To je normálne a nie produkt vady. Poznámka:Prosím, stiahnuť APLIKÁCIU, po prvé, a naviazať sa na hodinky, nepoužívajte mobilný telefón Bluetooth priamo odkaz na hodinky. Ak je už pripojený, prosím zmazať uzavreté hodinky z mobilného telefónu Bluetooth zodpovedajúce zariadenie.

Štítky: ekg ppg smart hodinky, smartwatch, muži smart hodinky, bakeey smartwatch recenziu, smart hodinky, mindray, dlho huawei sledovať fit, smart hodinky ekg epg, ekg ppg hodinky, android smart hodinky.


( 6 Hodnotenie )

Počet