OOLNNG Nové Inteligentné Hodinky Muži Ženy Srdcového tepu, Krvného Tlaku Fitness Tracker Smartwatch Športové Hodinky

€5.88


Kompatibilné systém: IOS7.1 a vyššie, Android4.4 a vyššie

Hlavné funkcie: monitorovanie srdcovej frekvencie, krok počítanie, spaľovanie kalórií, vzdialenosť, RTC displej, automatický režim spánku monitorovanie, hovor pripomienky, informácie, push, alarm pripomienku, anti-stratené, diaľkové ovládanie, atď.

Vodotesný a prachotesný: sweatproof, rainproof, odolné proti striekajúcej vode

Displej veľkosť obrazovky 0.96 palcov

Typ obrazovky: OLED

Parametre pripojenia: Bluetooth Low-power Bluetooth 4.0 synchronizácie

Ostatné parametre: vzhľad materiálu TPE

Veľkosť produktu: Hlavné telo: 43x18x12mm

Popruh: 245x20x12.8 mm

Produkt čistá hmotnosť: 28 g

Produkt farba: čierna, červená, fialová, modrá, zelená

Ďalšie funkcie: dotykový displej: plne dotykový displej

Režim ovládania: tlačidlo spínača

Ukladanie dát: Záznam 7 dní podrobné cvičenia údajov

Typ batérie: lítium-polymér batéria

Životnosť: 5-10 dní

Nabíjanie metóda: USB nabíjanie

Podmienky

Naším cieľom je poskytovať najlepšie product & service pre vás, ale ako nejakého dôvodu, nie je vždy pokračuje úspešne v rokovaní s nami. Avšak nebudeme vám trpieť žiadne straty a poskytnúť vrátiť & vrátenie nasledovne:

1. Nemožno doručiť zásielku bezprostredne: bude To 24 hodín, potom sa môžeme dostať sa vaša platba potom ste zaplatili. Normálne, môžeme vyslať 1-3 dni po tom, čo sme dostali vašu platbu. Keď však príde dovolenku alebo víkend, bude niektoré dni aj dlhšie. Ale to by malo byť v našej sľúbil manipulácia čas.

2. Nemôžete sledovať parcely: Normálne Air Mail parcely budú zobrazovať informácie v 7 dní, dovolenka bude dlhšie, prosím, počkajte, niektoré dni aj dlhšie. Ak ešte nikto príliš dlho, možno to bolo vrátené Vlastné. Môžeme vrátenie peňazí alebo odoslať na vás

3. Nedostali parcely: pozrite sa na našu očakáva, že Dodacia lehota vyššie. Ak pozemok nebude má informácie aktualizované na dlhý čas, možno to je absolvovanie Vlastné, prosím, láskavo čakať. Bohužiaľ pre krajiny Custom/Dovolenka/Počasie/etc dôvod, čas viac sa vám stále nedarí dostať to, prosím, kontaktujte nás na rozšírenie ochrany čas. Ak sa nad príliš dlho nemôže dostať , možno, že ho stratil, plne vám vrátime

4. Rôzne so popis: Ako farba vždy sa stane, aberration v rôznych monitoroch, ale ak to nemali vplyv na používanie, nemôžeme podporu akéhokoľvek sporu z tohto dôvodu. Možno položka má nejaký rozdiel, ako description zobrazené alebo veľmi malé poškodenie pri preprave, ako nuly, ak nie ovplyvňujúce používanie, ponúkame vám niekoľko kupón alebo zľavu pri ďalšej objednávke na make up. Ale ak má koncert v rôznych funkciu alebo vážne poškodené, môžeme čiastočne vrátenie bez priznania alebo úplne vrátenie späť, budeme vám ponúkame zvýhodnené podmienky na make up.

5. Nekvalitné alebo nechcete: Naše položka bola plne otestovať pred pôrodom, malo by byť žiadne problémy s kvalitou. Ale ak si myslíte, že to má zlú kvalitu, nebudeme akceptovať, ale ponúkneme vám niekoľko kupón alebo zľavu pri ďalšej objednávke na make up. Alebo sa môžete vrátiť na nás, plne vám vrátime

Spätná väzba

Ak máte akékoľvek problémy s výsledkom transakcie alebo produkt, prosím nereaguj s negatívnej spätnej väzby pred a kontaktujte nás. Sme veľmi hrdí na naše zákaznícke vzťahy a naša spätná väzba, hodnotenie a bude sa snažiť vyriešiť akékoľvek problémy.

Odporúčame kupujúcemu kontaktujte nás e-mailom, ktoré môžu obsahovať predchádzajúce diskusie, ak kupujúci majú problém na položku, aby sme mohli vedieť, čo sa stalo konkrétne a vyriešiť rýchlo.

Štítky: smartwatch, smart home, muži smart hodinky, aliang pánske hodinky, hodinky, muž smart hodinky, hs6620d smart hodinky, lige smartwatch ženy, muži hodinky, gt88 smart hodinky.


( 0 Hodnotenie )

Počet