Smartwatch 2020 Nové KOSPET MAGIC 2s Smart Hodinky Mužov 3ATM Nepremokavé Bluetooth Fitness Tracker Hodiny Ženy Pre Xiao Android IOS

€21.82


Naše inteligentné hodinky je kompaktná veľkosť, a je kompatibilný s operačným systémom Android a iOS systém, ktorý vám umožňuje prijímať hovory, správy a oznámenia APLIKÁCIÍ. Pomocou funkcie monitora tepu, vedecké spánku, multi-režim šport a tak ďalej, je to výber perfektný darček pre seba, rodinu, priateľov, a ďalšie!

Funkcie:

【Srdcového tepu] vyzýva Zistí v reálnom čase, tepová frekvencia a evidencie historických údajov v APLIKÁCII. Zapnite funkciu automatické zisťovanie každých 5 minút v APP. Toto inteligentné hodinky vždy sa stará o svoj zdravotný stav.

【40 Športy] vyzýva Podporuje 40 druhy športov, ako je chôdza, beh, basketbal, sit-up, tanec, atď. Smart hodinky môžete zmerať svoje aktívny čas, kroky, vzdialenosť a kalórie údaje, ktoré pomôžu dosiahnuť vaše fitness ciele.

【Hovor, Správa & APP Push Pripomienku] vyzýva na Stiahnutie "F Fit" APP, ovládanie smart hodinky váš smartphone, a tiež môžete prijímať prichádzajúce hovory, správy a upozornenia APLIKÁCIE v telefóne, tieto hodinky nikdy ťa nenechám ujsť žiadnu dôležitú vec.

【Vedeckých Spánok a Život Asistent] vyzýva Monitory rôznych fázach spánku, sa stará o váš spánok zdravie a pomôže vám nastaviť režim spánku zvyk. Sedavé pripomienky a budík vám pomôže rozvíjať dobré návyky v práci a každodennom živote.

【BT Hudba a Diaľkové Cmera] vyzýva Umožňuje prehrávať hudbu cez smart hodinky, relaxačné sami pri cvičení. Vzdialená kamera pre vás pohodlne zachytiť vzrušujúce a zábavné chvíle s rodinou a priateľmi.

【3ATM Nepremokavé] vyzýva Denne nepremokavé, uspokojenie potrieb každodenného života, ako je umývanie rúk, umývanie tváre, uviaznu v daždi, atď. Nie je vhodný pre teplú vodu alebo sauna.

【Viacerých Voĺba & Vymeniteľný Pásik] vyzýva 1.3" dotykový displej, rôzne voĺba na stiahnutie v číselníku trh APLIKÁCIE, alebo môžete DIY vlastné hodinky ciferník. Vymeniteľný pásik je rýchle uvoľnenie a nainštalovať. Toto inteligentné hodinky môžete stretnúť každodenného života, podnikania a športových potrieb.

Parametre:

CPU: RTL8762c

Displej: 1.3" TFT plne Dotykový Farebný Displej

Rozlíšenie: 360*360

Pamäť: 128Kb + 128 mb

BT Verzii: Podpora BT 5.0

Kompatibilita: Kompatibilný s operačným systémom Android 5.1/ iOS 9.0 a vyššie

APLIKÁCIA: F Priľnavosť

Vstavaná Batéria: 1 * 3.8 V 200mAh Polymer Lithium Batéria

Sledujte Jazyk: Zjednodušená Čínština, Tradičná Čínština, Angličtina, Japončina, Kórejčina, Francúzsky, Nemecký, Taliansky, Španielsky, Ruský, Portugalský, Malajský, Poľský

APP Jazyk: Čínština, angličtina, ruština, maďarčina, turečtina, nemčina, taliančina, českej, slovenskej, Japonskej, francúzsky, poľský, Thajský, rumunčina, portugalčina, španielčina, Vietnamčina, kórejčina, Malajský

Hlavné Funkcie: tep Srdca, Multi-Sport Režime Spánku Monitor, Sedavý Pripomienku, BT-Hudba, BT Fotoaparát, Stopky, Budík, hovory a Správy Pripomínať, APP Oznámenia, Zvýšiť, aby sa Prebudí, Nájde Hodinky, Hodinky Ciferník Trhu, atď.

Špecifikácie:

Značka & Model: KOSPET Magic 2S

Farba: Čierno-Červená/ Zelená(Voliteľné)

Sledujte Prípade: Kov

Sledujte Pásmo: TPU

Sledujte Zrkadlo: Tvrdené Sklo

Nepremokavé Úroveň: 3ATM

Dial Veľkosť: 45 * 8 mm / 1.8 * 0.3 v (Dia. * H)

Sledujte Kapela Šírka: 22 mm / 0.9 v

Obvod: 245mm / 9.6 v

Sledujte Hmotnosť: 62 g / 2.2 oz

Veľkosť balenia: 11.5 * 8.5 * 6.5 cm / 4.5 * 3.3 * 2.6 v

Package Hmotnosť: 195 g / 6.9 oz

Poznámka:

1. Nedávajte ju pod vodou na dlhú dobu. Nie je vhodný pre teplú vodu alebo sauna.

2. Veľkosti a farby sa môžu mierne líšiť beacuse ručného merania a rôzne svetelné podmienky alebo moniter nastavenie, prosím, v druhu prednosť. Vďaka!

3. Rozhranie sa môže mierne líšiť vzhľadom na aktualizáciu systému, prosím, v druhu prednosť. Ďakujem.

Zoznam Balíkov:

1 * Inteligentné Hodinky

1 * Vymeniteľné Popruh

1 * USB Nabíjací Kábel

1 * Užívateľská Príručka (Po Anglicky)

服务模板

Štítky: smartwatch, česť magické hodinky, smart hodinky 2020 xiao 42, smart hodinky ženy, hs6620d smart hodinky, lige smartwatch ženy, kospet hodinky, žena xiao smartwatch, 2020 smartwatch, sledujte xiao.


( 1 Hodnotenie )

Počet