Q528 Deti Smart Hodinky s Kamerou Osvetlenie GPS Smart Hodinky Spánku Monitor SOS Detské Hodiny 2G SIM Anti-stratené Deti Smartwatch.

€16.97


Pre všetkých našich klientov:

*Pôvodné Výhodou

Továreň v súčasnosti sme spolupracujúcich je najväčší detský sledovať továreň v meste Shenzhen,Čína,ktoré vlastných kvalifikovaných pracovníkov, s dobrou technológiu zvárania a prísnej kontrole kvality.

* Materiál výhodou

Materiály žetónov,reproduktory a batérie sú najlepšie na trhu.

*Služby výhodou

Máme špecializujúca sa na detské smart hodinky za 4 roky, rýchle dodanie do 24 hodín, rýchle reakcie do 24 hodín. Všetky prevádzkové problémy,problémy s kvalitou a logistické problémy, prosím, kontaktujte nás kedykoľvek.

*Cena výhodou

Naše ceny sú veľkoobchodné ceny s úzkymi zisku,a my sme vitajte v práci s. Veľkoobchodníci a dropshipping klientov.Prosím, láskavo sa pozornosť porovnaní s spätnú väzbu pre rovnaké položky pred objednávky.

Ako Používať: 1. Skenovanie QR kód na obale box alebo priamo stiahnuť aplikáciu z telefónu app store.

2. Stiahnuť APLIKÁCIU "Setracker" a Zaregistrujte Účet.

3. Skenovanie alebo zadajte do prístroja ID.Každé zariadenie má len jeden jedinečný IDENTIFIKÁTOR, môže sa dá použiť iba raz, a to je prístup na pripojenie medzi sledovať a telefón. ( ak to oznámi ID bolo zaregistrované počas ste sa prihlásili, prosím, kontaktujte nás na reset pre vás. )

4. Vyberte jazyk a umiestnenie servera. Po skenovaní ID zariadenia a vyplňte do účtu, názov účtu a heslo. Musíš vybrať jazyk a server si oblasť pred vami dokončiť to. ( tu prosím, uistite sa, že vybrať správne umiestnenie servera, alebo viesť k "zariadenia v režime offline" počas poloha. )

5. Ďalšie tipy by mala byť venovaná väčšia pozornosť:

* Musíte mať právo sim kartu, tiež otvoriť 2G dátový tok funkcie pre internet a telefonovanie funkciu. ( poznámka: nie všetky sim karty sú vhodné pre tento GPS sledovanie. )

* Uistite sa, prosím, vypnite sledovať počas ste vložte sim kartu do hodinky.

* Ak máte robiť všetky tieto, hodinky tiež nemôžu pracovať, prosím, nebojte sa, používať váš telefón, ktorý má nainštalovaný tento sledovať aplikácie na odosielanie SMS na kontrolu sledujte nastavenia poslať pw,123456,ts# na hodinky hodinky budú odpovedať SMS, pošlite túto správu pw,123456,imsi# at last, prosím pošlite ukážky tých, SMS a jej odpoveď na nás, pridať fotografiu tohto hodinky je späť k nám, budeme kontrolovať hodinky nastavenie, a riešenia pre váš problém.

Objednávky Tipy:

1,Zahraničné Q528 ( anglická Verzia a ruskej Verzii ) nepodporuje počasie funkciu.

Hlavné funkcie:

Baterka funkcia: dobré učenie pomoc,pozor na malé svetlo, pochodeň svetla expozície rozsah je relatívne malý a koncentrované,a preto nebude mať vplyv na celú miestnosť, svetlo,úlohu obmedziť na baterky okolo začiatku čítať,šetrenie energie.

Fotoaparát: fotoaparát môže nahrávať každý okamih dieťaťa.

Skoré vzdelávanie funkcia: Deti skoro oprel sa učiteľ. To Matematické hry v pozerať. To môže pomôcť zlepšiť detský intelekt.

Diaľkové monitorovanie: jeden spôsob, ako počúvať zvuk kedykoľvek o dieťa prostredia, keď je telefón poslať počúvanie pokyny,hodinky pôsobí nič, ale hovor späť automaticky.

Hlas micro chat: hodinky nielen, že môžete hovor,môžete tiež hlasové micro chat,si môžete pohovoriť s vaše dieťa kedykoľvek a kdekoľvek.

Presné umiestnenie: používame základňovej stanice,GPS a LBS dvojité polohy pre presné určenie polohy.

SOS na tlačidlo pomocníka pre: deti môžu dlhé stlačte tlačidlo SOS tlačidlo na pomoc, keď sú v nebezpečenstve.

Elektronické plot: rodičia môžu prispôsobiť zabezpečenia rozsahu,keď dieťa alebo starší mimo bezpečnostné pásmo APLIKÁCIA dostane smart pripomienka včas,matka nemusíte obávať, túlal som sa po mimo.

Anti poraziť režim: rodičia môžu nastaviť zakázané čas podľa triedy čas.keď je dieťa v triede čas,hodinky pierko nie sú k dispozícii pre zaistenie normálnej objednávky pre školy.

Stopové replay: môžete sledovať pohyb trasy do 30 dní.

Odmietnuť stanger hovoru: cudzinec nemôže volať smart hodinky.

Skupiny budík pripomienka: pomáha vaše deti udržiavať pravidelné hodín. takže priatelia:po dve hodinky otvoriť, takže priateľmi funkciu,môže pridať priateľov tým, že sa dotknete zľahka.sledovať môžete poslať hlas na rozhovor s ostatnými.

Zakázať použitie: keď je na triede;rodič by mohol nastaviť čas na triedy prostredníctvom aplikácie, aby sa zabránilo deti hrajú smart hodinky.

Nízka spotreba upozornenie

Diaľkové vypnutie

Láska odmenu

Parameter:

1. Displej: 1.4 palcový OLED displej

2. Poloha: GPS+LBS

3. GSM,GPRS: 850/900/1800/1900MHz

4. SIM karta: Mirco SIM karty

5. Batéria:Lithume cesto 400mAh

Balenie zoznam:

1* Q528 Smart Hodinky

1* USB Kábel

1* Anglický Manuál

1* Box Určených Na Predaj V Maloobchode

Štítky: smartwatch, fotoaparát hodiny, občan, gp tracker, slim kid smart hodinky, smart hodinky, muži hodinky, fitbit hodinky, baby monitor monitory, smartwach nepremokavé.


( 5 Hodnotenie )

Počet