Smar IP Kamera Wifi 1080P ONVIF Bezdrôtové Káblové P2P CCTV Bullet Vonkajšie Kamery S MiscroSD Kartu (Max 64 G

€20.58


Smar IP Kamera Wifi 1080P 960P 720P ONVIF Bezdrôtové Káblové P2P CCTV Bullet Vonkajšie Kamery S MiscroSD Kartu (Max 64 G

Hlavné Funkcie:

HD reálne 2.0 mpix rozlíšenie Ľahko nastaviť pripojenie Wi-fi (wi-fi, ktoré nie sú podporované 5G) Obojsmerné audio Detekcia pohybu. & Alarm Jasné Nočné Videnie Podpora TF kariet nahrávania (64 G max)a prehrávať ľahko. (TF Karty Voliteľné) Dôležité Upozornenia : 1080P Č Adaptér=1080P Wifi Iba Kamera(Bez Napájacieho Adaptéra patrí) 1080P S Adaptérom=1080P Wifi Kamera+ 1PCS DC12V 1A Adaptér 1080P S 32G TF=1080P Wifi Kamera+ 1PCS 32G TF Karty (Vstavaný) 1080P So 64 G TF=1080P Wifi Kamera+ 1PCS 64 G TF Karty (Vstavaný)

Balenie Zoznam

1x 1080P WIFI IP Kamera 1x užívateľský manuál 1x Napájací zdroj 1x Vodotesný veko 1x Pack Montážne Skrutky

AI Fotoaparát Výhody:

Ľudské Detekcie : Iba odhalené ľudské pohybu, zníženie falošných poplachov správy. Zvuk budíka: Keď niekto rozbije do streleckej oblasti, fotoaparát bude zvuk budíka na Mieru Hlasové Upozornenie: Primerane prispôsobiť alarm oblasti chcete, hlasové upozornenie. Plné Farby Nočné Videnie:kamera môže byť nastavený na celé farebné nočné videnie ako deň videnie.

2MP HD Rozlíšenie Voliteľné

Tento fotoaparát má 2MPX dva druhy rozlíšenie, splniť rôzne použitie mieste.

Inteligentný IR-Cut Pre Plné Farby Nočné Videnie

Inteligentný IR-Cut filter automaticky prepína medzi denným a nočným na zníženie farba cast v deň, čas a zvýšiť jas obrazu v noci,4pcs dual svetlo, poskytnúť 3kinds nightvision modelu, to zaisťuje, že môžete získať živý dohľadu zábery od rána do tmavej

Obojsmerné Audio

Mena, v pešej vzdialenos-vo vysokej kvalite mikrofón a reproduktor, stlačte interkom tlačidlo na mobile APP, môžete hovoriť so svojimi rodinami ľahko.

IP66 Nepremokavé

IP66 profesionálny bezpečnostný dohľad kamera pre Vonkajšie/Vnútorné použitie. Prevádzkové Podmienky: -40 °C ~ 60 °C Vlhkosť 95% alebo menej (bez kondenzácie)

Detekcia pohybu a okamžité APLIKÁCIE push

Aj tie ostražití majiteľov domov, len nemáte čas na preskúmanie hodín bezpečnosti zábery.Naše bezpečnostné kamery sú dodávané vybavená radom pokročilých funkcií, ktoré vám pomôžu sledovať múdrejší.Detekcia pohybu prichádza ako štandardnú funkciu, nebudete chýbať žiadne udalosti.

Bohaté aplikačné scenáre

Fotoaparát je vhodný pre vonkajšie a vnútorné použitie.

Dva spôsoby pripojenia na internet

Kamera môže byť pripojený k routeru cez wifi alebo kábla siete, a môžete ľahko vybrať vhodný spôsob na pripojenie na Internet podľa scény.

Videnie Na Diaľku, Kdekoľvek A Kedykoľvek

S free app, budete vedieť, že to deje, aj keď nie ste nablízku, Dostávať upozornenia a zobrazovať živý videoprenos alebo nahraté zábery priamo zo svojho telefónu.

APP, pripojenie(icsee alebo xmeye pre IOS a android)

Podpora až 128 GB Karty SD

Stavať s micro SD card,smart bezdrôtové kamery umožňuje ukladať obrázky a footages na SD kartu neskôr, keď ste, keď nie je k dispozícii pre túto chvíľu.

Produkt Analysic

Veľkosť Produktu

Štítky: fotoaparát b ez p e, dahua nvr, fotoaparát smar, skryté kamery wifii, fotoaparát onvif, ds fotoaparát, fotoaparát surveil, outdor, ip kamery, fotoaparát, wi fi.


( 4 Hodnotenie )

Počet