Home Security IP Dome Kamera Wifi 1080p 360 stupňový Bezdrôtový Mini camaras de seguridad Nočné Videnie CCTV WiFi Kamera Baby Monitor

€28.94


Home Security IP Dome Kamera Wifi 1080p 360 stupňový Bezdrôtový Mini camaras de seguridad Nočné Videnie CCTV WiFi Kamera Baby Monitor

Špecifikácie:

HD Kamery s 1920*1080p Video

Auto Motion Sledovať Fotoaparát Podporuje WiFi Bezdrôtové Home Security

Inteligentné Pohybové Budenie Telefónom alebo Schránky

2-way Audio

INFRAČERVENÉ Nočné Videnie

Pan, Tilt, Digitálny Zoom

S Držiakom, takže môžete inštalovať kamery pod strop

S Sieťový Adaptér

Inteligentné AUTOMATICKÉ SLEDOVANIE HD 1080P IP WiFI Bezdrôtové pripojenie CCTV PTZ Kamery Pet Baby Monitor Bezpečnosti Pan/Tilt, obojsmerné Audio, Nočné Videnie

Bezdrôtová Bezpečnostná Kamera, 1080P HD Krytý WiFi Home monitoring IP Kamera pre Dieťa Pet Opatrovateľka Monitor s Pan/Tilt, obojsmerné Audio, Nočné Videnie White(Biela)

Auto Motion Sledovať Kamera, Fotoaparát bude automaticky sledovať pohyb a zabezpečenie objektu v centre real-time video , perfektnou voľbou, ak chcete byť opatrovateľka fotoaparát alebo baby monitor a vždy sa uistite, že si môžete vziať starostlivosť o vaše dieťa pomocou telefónu pri práci, alebo mimo nej.

HD 1080P High-definition Video Monitor PTZ Kamery, 90° širokouhlý rozšírené sklo objektívu v kombinácii s 322° horizontálne a 120° vertikálne otáčania rozsah vytvoriť kompletný 360° pokrytie. Rozšírené nočné videnie s 8 vstavaný 940nm infračervené LED korálky rozšíriť zobrazenie vzdialenosti do 3 metrov v tma bez svetelného znečistenia, takže vaše dieťa alebo zvieratko nebude narušený LED glare.

Diaľkové Ovládanie Pan Tilt WiFi Fotoaparát na vašom Telefóne - to je app . Povolené smart fotoaparát s intelligent auto motion sledovať, môžete vzdialený pohľad kamery na sledovanie vášho domáceho maznáčika, alebo dieťa a vziať vtipné obrázky a nahrávať videá alebo vypnite fotoaparát na panvici alebo nakláňať na diaľku z telefónu.

WiFi Fotoaparát s TF Card-môžete plugin MicroSD alebo TF pamäťovej karty pre nahrávanie videa.

IR Kamera s Nočné Videnie -- tam je IR LED a zabezpečiť, môžete sledovať aj v temnej noci.

Vnímavý a rozšírené mikrofónu so zabudovaným anti-noise filter pre jasný 2-way Audio zážitok. Intercom Režim: jedna strana hovoriť a počúvať naraz alebo Hands-free Režim: obe strany hovoriť a počúvať voľne pre maximálnu flexibilitu.

Zobraziť v reálnom čase Aktivity Upozornenia, keď ste mimo. 10-sek pohybu, sledovanie záznamov a centier na pohybujúci sa objekt. Záložky obľúbených pozícií (až 8) a vrátiť sa k nim v ťuknite na tlačidlo. Vyberte položku Auto-Plavba na prieskum oblasti 360° horizontálne alebo plavbu vaše záložky, vhodné pre veľké oblasti, ktoré je potrebné rýchle skenovanie (a sleduje pohybujúce sa objekty).

Štítky: baby monitor mini, bateria baby monitor, kamera wifi, mac baby monitor, camara cctv, baby monitor monitory, camara wi fi, black baby monitor, kamera ip wifi, ip kamery.


( 0 Hodnotenie )

Počet