Úradný Raspberry Pi 400 Súpravy 4GB RAM Napájací Adaptér HD Kábel Začiatočník Sprievodca Vstavaný WiFi Bluetooth Klávesnica Rada RPI 400

€92.49


Úradný Raspberry Pi 400 Súpravy 4GB RAM Napájací Adaptér HD Kábel Začiatočník Sprievodca Vstavaný WiFi Bluetooth Klávesnica Rada RPI 400

Úvod:

Je to Raspberry Pi určené do klávesnice. Raspberry Pi 400 zahŕňa účelové stravovanie založené na Raspberry Pi 4. S rovnakým výkonný procesor, Raspberry Pi 400 má špeciálne navrhnuté tak, tepelnú, ktoré umožňujú udržiavať počítač v pohode a ticho, keď máte veľa práce. Na GPIO pinov je prístupná, takže ak chcete preskúmať mimo pracovnej plochy, môžete pripojenie komponentov a prototyp svoje projekty. Váš osobný počítač kit je dodávaný s myši, napájanie, micro HDMI-kompatibilný s HDMI-kompatibilný kábel usb a SD karty predpätím s Raspberry Pi OS. Je tu aj oficiálne Raspberry Pi Začiatočník Sprievodca vám pomôže získať čo najviac z vášho nového počítača.

Funkcie:

Váš osobný počítač kit je dodávaný s myši, napájanie, micro HDMI kábel HDMI a SD karty predpätím s Raspberry Pi OS. Je tu aj oficiálne Raspberry Pi Začiatočník Sprievodca vám pomôže získať čo najviac z vášho nového počítača. Raspberry Pi 400 je ideálny vzdelávací nástroj pre študentov všetkých vekových kategórií. Low-cost a prenosné, je ideálny pre domáce štúdium, a pre výučbu počítačových pojmov ako programovanie, fyzikálne computing, a sietí.

Špecifikácia:

Balenie Zoznam:

1 x Raspberry Pi 400 Klávesnica (US) 1 x Myš 1 x 16GB micro-SD karty 1 x 1 m-Micro HDMI-kompatibilný s HDMI-compatibleI-kábel 1 x 3A, 5V USB napájanie(EU/US/UK/AU adaptér voliteľné) 1 x Začiatočník sprievodca Alebo 1 x Raspberry Pi 400 Klávesnica (US)

Poznámka:

AU Adaptér je úradný NÁS napájací zdroj s AU zapojte adaptér

Štítky: raspiberry pi 400, muži pi, rasberri pi 4 8gb, pin rasbery pi, 3 malina auta, klávesnica bezdrôtová, malina pi4 b, argone raspberry pi 4 kit, pi s, raspberry pi.


( 0 Hodnotenie )

Počet