DFRobot Mega Senzor Štít / IO Expansion board V2.4 Pre Arduino Mega

€19.95


DFRobot Mega Senzor Štít / IO Expansion board V2.4 Pre Arduino Mega Úvod Povedať zbohom chaotický káble a bezradný pluging/unpluging! Tento Mega Senzor Štít V2.4 je silný rozšírenie štít pre Arduino Mega. Je dosť veľký na prepravu až 3 Xbee sloty, 1 slot microSD a štít hlavičky pre väčšinu štíty na trhu. Okrem toho sme tiež pridali prototyping priestor pre pohodlie a adaptabilitu pre prispôsobené projektov. Na vyrážkami na Digitálne kolíky sú 14 až 53, Analógový kolíky 6 do 15 a PWM kolíky 2 až 9. Tento štít môže byť naozaj hlavných komunikácií rozbočovač alebo "Materskú" pre vaše projekty. Každý Xbee zásuvka je pripojený k inej pin. Xbee soketom 1 je pripojený k hlavnej Sériový port. Zatiaľ čo Xbee zásuvka 2 Serial1() a Xbee zásuvka 3 Serial2() pre Arduino IDE. Rada má integrovaný regulátor napätia pre 3,3 v, pohodlné obnovenie stlačte tlačidlo vrchné a štandard na palube LED, ktoré môžete použiť na testovanie alebo ladenie. A externý napájací konektor pre serva, ako v iných produktov tejto rodiny. Ak potrebujete moc veľké pole serva, použite skrutku svorky na pripojenie vášho napájania a stačí ísť priamo z vášho Mega. MicroSD bude skvelé, ak plánujete na tom senzor monitorovania pre výskum a zber dát pre váš algoritmy, zvýšiť svoje automatické systémy výkon s kumulované údaje. Rozšírenie stravovanie integruje päť rozšírenia:

XBEE Rozhranie (com0/1/2) x 3

SD jack 1 x

3P digitálny port x 40

3P analógové rozhranie x 16

PWM rozhranie x 8

Prototyp tunel doska 1 x

GM rozširujúca doska pre Arduino zásuvka 1 x

Externé napájanie terminálu a prepínač x 1

Nad rozhranie umožňuje použitie takmer všetky rady pre Arduino periférnych zariadení. Tak toto rozšírenie dosky je dostatočné. Aplikácia fotografie Zobraziť Špecifikácia Kompatibilný s väčšinou štíty pre Arduino (napr.: MEGA1280, MEGA2560, MEGA ADK, ADK, atď.) Prvá polovica kompatibilné Power shield, wifi shield, USB host štít, Motor štít atď. Rozšírenie 40 digitálne vstupno-výstupné porty (34 servo rozhranie) a moc 16 analógových IO porty a moc digitálny port externé napájanie terminálu digitálny port externého napájania a na dosku napájania ISP stiahnuť interface 3 sériové porty externých rozhraní reset tlačidlo 3 Xbee / Bluetooh Bee bezdrôtovú technológiu Bluetooth alebo cez dátový prenos rozhrania Je IIC / I2C / TWI Rozhranie Micro SD karty zásuvka Rozšírené chlieb, do niektorých Indikátor (PIN13) Rovinná rozmery: 130x58mm Poštovné Zoznam Mega Senzor Štít V2.4 (Kompatibilné s Arduino Mega) x 1

Štítky: rada rozvíjať, elektrické flexibilné, cnc štít v4, arduino shield, xm, risc v, Arduino mega 2560, pi diera, späť doska doska, Mega 2560.


( 2 Hodnotenie )

Počet