Nové DFRobot Audio Štít Pre DFRduino M0, 5V WM8978 profesionálne Hi-Fi codec čip IIS rozhranie Podpora palubný DC3.5 MIC Vstup

€12.31


DFRobot Audio Štít Pre DFRduino M0, 5V WM8978 profesionálne Hi-Fi codec čip IIS rozhranie Podpora palubný & DC3.5 MIC Vstup Úvod DFRduino M0 Audio Expansion Štít vyberie najnovšie full-featured WM8978 z Wolfson ako zvukový procesor. Dodáva sa s HI-FI úrovni digitálne spracovanie signálu jadra, podpora 3D priestorový zvuk rozšírenie a 5 frekvenčných pásmach rovnováhu, ktorá môže zlepšiť kvalitu zvuku. S programovateľným notch filter, tiež to môže filter hluk spôsobený aktuálne hluk, atď. Pripísania na dostatok hardvérových prostriedkov na DFRduino M0, sme konečne môže transplantácii tento HI-FI úrovni codec čip pre Pc platformu. Funkcie, ako je dual kanály hranie, karty SD, MONO nahrávanie a dual kanály 3W PA (napájanie zosilňovača) sú k dispozícii aj bez sériový port (MP3 modul. Je účinný v sériový port zdrojov, flexibilné ovládanie a pohodlné na používanie. DFRduino M0 Audio Expansion Štít prijíma štandardné IIS rozhranie, ktorý je vybavený na palube MIKROFÓN a 3,5 mm audio jack, podpora externých hlas, zdroj vstupu a výstupu. To má tiež ľavej a pravej kanály reproduktory, ktoré môžete pripojiť 3W trúby. POZNÁMKA: DFRduino M0 Audio Expansion Shield používa IIS rozhranie a to je kompatibilný len s DFRduino M0 a Bluno M0 microconyrollers, nie podporujú bežné Pc mikroprocesory. Fotografie

Funkcie WM8978 profesionálne Hi-Fi codec čip Štandardné IIS rozhranie Dual 3W zosilňovač Podporu na palube MIC, DC3.5 MIC Vstup Špecifikácia Prevádzkové Napätie: 5V Maximálny Prevádzkový Prúd: 2A Formát Zvuku: wav súbor DFRduino M0 štít balík, Vstupné Rozhranie: 3,5 mm MIKROFÓN & Na palube MIC Výstupné Rozhrania: 3.5 MIKROFÓN slúchadlá & XH2.54 Reproduktor kolíky Rozmer: 55mm * 53 mm/2.16" * 2.08" Hmotnosť 26g Dokumenty Produkt wiki Viac Dokumentov Poštovné Zoznam Audio Štít Pre DFRduino M0 x1 akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. Spracujeme najviac, aby do 48 hodín po platbe na overenie a ponúknuť sledovanie č. s každým sa Zaoberajú(www.tantra-egypt.sk len môže naplniť sledovanie Nie po 24 hodín). Podporu po celom SVETE DOPRAVA. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie). DHL/Fedex Sledovania No Možno Zmeniť po položka prísť Hongkong(napr.sme dodaní položky v piatok a vyplniť sledovanie Nie,ale sledovania Č môžu byť Zmena v pondelok, ak Zásielku prísť Hongkong). SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin. Ak ste nedostali vašu zásielku v primeranom dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás prvý(pls nechcem dať negatívnu spätnú väzbu pred obráťte sa na nás!). Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! Ak je celková suma objednávky sú menej ako $2, Môžeme len dodaný Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité ,prosíme, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich! Pre ruský kupujúci,pls ponúkajú meno a priezvisko ako politika vyžaduje. Pre Kupujúceho z ruskej Federácie,Argentína,Ukrajina,Položka môže loď cez Čína Príspevok Registrované Air Mail, Singapur, Pošta, EMS, ak sa rozhodnete DHL/Fedex ako komplexná colná deklarácia procesu. Pre Kupujúceho Z Brazílie, pls ponúkajú Dane Nie je chcete loď cez DHL/Fedex,alebo položiek bude loď cez EMS keď sa rozhodnete DHL.

Štítky: bod deliča, fifin k669, gitara statív, fifin, dfrobot senzor, fifin usb, wm8960, zlato headdress, arduino dfrobot, rada cortex.


( 1 Hodnotenie )

Počet