Orange Pi 4/4B Expansion Board PCIE Zásuvky Špeciálne Rozhranie Rada Vývoj Doska

€9.01


Orange Pi 4/4B Expansion Board PCIE Zásuvky Špeciálne Rozhranie Rada

Doprava 1. poskytujú mnoho spôsob dopravy pre vás . 2. Náklad môže byť zaslané včas po zaplatení overenie. 3. Pls poskytnúť správne informácie, ktoré k nám . Sme nemôže odoslať tovar bez právo telefónne číslo ,právo adresu. 4. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä dovolenku . 5. Ak ste nedostali vašu zásielku v rámci odhaduje dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka! 6. Dodacia lehota: Prosím, kontaktujte nás pre viac informácií. Spätná väzba

Ak ste spokojní s našimi službami a produktu, očakávame, že pozitívna spätná väzba a 5 hviezd podrobné Hodnotenie predajcu, Budeme robiť to isté pre vás. ak máte akýkoľvek problém, alebo nie je spokojný s našim výrobkom a služby, neváhajte a kontaktujte nás kedykoľvek pred ochodom inú spätnú väzbu, odpovieme vám do 24 hodín. Ďakujeme! Užite si nakupovanie tu!

Štítky: orangee, digitálny modem, pin rasbery pi, pi rock, 4 raspberry pi, orange pi plus, hackrf, pia, analógový raspberry pi, rada rk3399.


( 3 Hodnotenie )

Počet