Nobsound Multi-vrstvou Akrylové Rack Mount Stojan pre HiFi Desktop Audio Zosilňovač/Predzosilňovač/DAC

€33.07


Teplé tipy: 1. Pre bezpečnejšie, prepravy a dodávky, akrylové dosky je balený samostatne z nehrdzavejúcej ocele stojan nohy, budete musieť zhromaždiť ich, ale je to veľmi jednoduché, nezúfajte. 2. Ponúkame v dvoch veľkostiach, vyberte si prosím správnu verziu, podľa veľkosti vášho audio equippment. Ponúka Vysoko-kvalitné materiály a pevná konštrukcia: Vybrať 3 mm hrubé akrylové dosky ako montážnu dosku, s dosť vysokú tvrdosť a dobrú húževnatosť, nie krehký ako sklo, a tiež nie horľavých ako plastu a dreva, ako krásne a praktické. Prijať pevné 304 nerezovej ocele montáž stojana nohy, že s vysokou pevnosť, CNC obrábané a odolné na použitie, nebude hrdze aj po dlhej dobe používania. A váži natoľko, aby sa zabezpečilo, že to a všetky audio zariadenia na tom môže byť umiestnený stabilne. 3-vrstvou akrylové dosky a väčšieho priestoru na disku:

Každý akrylové dosky s dodatočné otvory pre odvod tepla, zabezpečiť vaše krásne audio zariadenia môžu prijímať dostatok cirkulujúci vzduch, ktorý ich udrží pred prehrievaním počas používania. A môžete si kúpiť 2KS a zásobník vertikálne dostať multi vrstvy a môže umiestniť viac zvukových zariadení v poriadku. Správne hmotnosť kapacita a perfektný dizajn:

Každá vrstva môže niesť 4.0 kg/8.8 lb, takmer vhodný pre všetky desktop player/DAC/predzosilňovač/digitálny zosilňovač, robustný a neotrasiteľnú pre maximálnu pevnosť a bezpečnosť. Priehľadný dizajn, veľmi pohodlné, nie ako tradičné uzavreté skrinky, to je jasne ukazujú, kábel a pracovný stav audio systém . Vynikajúce vzhľad a jednoduchá montáž:

Poskytujú dve veľkostí si môžete vybrať, špeciálne navrhnutý pre Douk Audio desktop audio zariadeniami, aby váš stôl v perfektnom stave. A montáž je veľmi jednoduchá, žiadne nástroje, ktoré sú potrebné, stačí len 5 minút dotiahnuť všetko po ruke. Parametre Materiál: akryl + 304 nehrdzavejúca oceľ Počet vrstiev: 3 Akrylové dosky veľkosť(s výnimkou nehrdzavejúcej ocele nohy): 180*160mm/7.09*6.30 v (malá verzia) / 180*180 mm/7.09*7.09 v (veľké verziu), Akrylové dosky veľkosť(vrátane nehrdzavejúcej ocele nohy): 146*126mm / 5.75*4.96 v (malá verzia) / 146*146mm / 5.75*5.75 v (veľké verzia) Výška medzi jednotlivými vrstvami: 45 cm / 1.77 v Netto hmotnosť: 920g / 2.03 lb (malá verzia) / 960g / 2.12 lb (veľké verzia) hmotnosť balenia: 960g / 2.12 lb (malá verzia) / 995g / 2.19 lb (veľké verzia) Balenie Zoznam 3*Akrylové Dosky 1 Set*Montáž Stojana Nohy

Štítky: bluetooth nobsound, predzosilňovač trubice, hifi fet zosilňovač, dac, usb, lz hifi, fi zosilňovač, hifi, dac, rack storag, zosilňovač audio, hifi rack.


( 1 Hodnotenie )

Počet