Kaolanhon 200W horúčka 5200 1943 domáce audio zosilňovač rada dvojité paralelné vysoký výkon samostatná súčasť zosilňovač rada

€11.05


popis produktu: nemáme loď chladič štandardne, radiátor obrázok je len pre zobrazenie Potrebujete radiátorov ak chcete kontaktovať predajcu!!!

Toto je náhradných dielov, je potrebné na vlastné zváranie, poskytujeme

pokyny. Nie sme zodpovední za akékoľvek

problémy v zvárací proces.

1.Doska s plne symetrické okruhu štruktúra, konečný

použitie originálnych Toshiba high power tube 2SC5200 2SA1943 paralelný

výstup, každá rada kanál, výstup silné. Ako circuit design

správne, a na výber komponentov s rôznymi aspektmi

výkon je veľmi dobrý, spike LM3886 TDA7293 triedy

power zosilňovač.

2.Prenos hluku je malé a nebude mať veľký vplyv na reproduktory.

Ale odporúča sa pridať reproduktor ochranu obvodu, reproduktor ochranu obvodu nemôže

len eliminovať vplyv zosilňovač prepínač hluku, ale aj vtedy, keď zosilňovač je poškodený, aby sa zabránilo výstup DC spálil reproduktory. 3. Hluk v pozadí je veľmi malé, uši v blízkosti základné rečník nemôže počuť hluk, zanedbateľné. Hlasný reproduktor, citlivosť nie je vysoká, skúšal, skúšal, ktoré reproduktory budú mať hluku detskej obuvi, prosím spätnú väzbu, ďakujem! 4.. Nula plávajúce malé, nemusíte robiť žiadne ladenie, výstup nulový drift napätie nie je všeobecne viac ako 50mv, a viac stabilné, veľmi naštvaná so svojím srdcom. 5.Pretože použitie klasickej obvode, stabilné a spoľahlivé práce, výroba niektoré zneužitie nevyhnutne poškodiť komponenty, tam je určitá odolnosť, produkčná úspešnosť je vysoká. 6.Zadarmo ladenie. Tak dlho, ako si správne nainštalované, nikto nie je zlé, čo je v podstate úspech, nie je to žiadne ladenie, začiatočníkov aj majú veľmi vysokú úspešnosť. Zloženie: 2SC5200 2SA1943 vysoký výkon na rúrky pre TOSHIBA Toshiba nový, originálny veľký čip, veterán, na podporu používania Spojené Štáty Fairchild víla TIP41C pôvodné TIP42C, low power tube s 2N5551 2N5401. Kondenzátory s Panasonic, Black King Kong, Philips a iných známych značiek. Malé zapečatené potenciometer, kovové fólie a non-sense odpor, vstup je špeciálne prispôsobený kovové film electrodeless audio kondenzátor. 7.Prevádzkové napätie: DC ± 15V- ± 55V Výstupný výkon: 160W (4 ohm ± 45V) 200W (4 ohm ± 53V) Obmedziť výkon: 210W (4 ohm ± 55V) tepla, nie je odporúčané. Doska o veľkosti: 132mmX63mm vysoká po zváraní o 33 mm (rozmery bez potenciometer rukoväť a iných vyčnievajúcich častí) Vstup sídlo rozteč: 2,5 mm Výstup hniezdo rozteč: 7.6 mm FOTOGRAFIE ZOZNAM: Aftermarket záväzky:

1, Náš záväzok predaja tovaru, 100% integrity kvality, ak máte nejaké otázky pre výrobky, prosím, obráťte sa priamo na nás,

naše v podstate 24-hodinové on-line služby zákazníkom bude trpezlivo odpovedať na vás!

2, Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, môžete požiadať o vrátenie peňazí alebo výmenu.

Budeme aktívne koordinovať a spracovanie vašej žiadosti. Ak výrobok nefunguje, budeme vám vrátime plnú sumu.

Ale vyžadovať, aby kupujúci produkt vrátiť na kartu spresnenie nákladné, vrátime vám nákladnej budete platiť po tom, ako a potvrdením stavu produktu.

Na znamenie:

Prosím vykonať kontrolu pred prihlásení skontrolovať počet dielov nedostatky alebo nezrovnalosti, atď.;

Ak áno, kontaktujte nás prosím na kontaktné údaje na expresné objednávky.

Štítky: integrovaný vysoko výkonný zosilňovač, 21 triedy ab zosilňovač rada, veľké zosilňovače zvuku, tda7498, modul zosilňovača rada, audio fx, 2sa1943 2sc5200, lepai zosilňovač mosfet, zosilňovač audio, aiyima zosilňovač rada.


( 2 Hodnotenie )

Počet