TZT OPA541 Modul Audio HiFi Zosilňovač ZOSILŇOVAČ 5A Prúd Vysokého Napätia, Vysoký Prúd Driveable cievka motora Zvuk Amplifiter

€21.98


TZT OPA541 Audio Zosilňovač Modul Rady High-Vysoké Napätie-Prúd Power Amp Modul 5A

Popis Produktu: 63722

OPA541 modul je high-vysoké napätie-prúd zosilňovač, ktorý môže trvalo výstupné prúdy až do 5A. Je vhodný pre motorové jednotky, reproduktor jednotky, transformačné mechaniky a audio zosilnovacom. Tiež to môže zosilniť trojuholník vlna, sínusová vlna a štvorcová vlna signály.

Parametre Výrobku:

- Názov položky: OPA541 High-Vysoké Napätie-Prúd Zosilňovača

Veľkosť: 96 x 64 x 41mm (L*W*H)

- Napájacie Napätie: ±10V do ±40V

Modul Čip:

OPA541 čip je druh energie operačný zosilňovač, ktorý môže pracovať od zdroja napájania do ±40V, a poskytuje kontinuálne výstupný prúd až 5A. Vnútorný aktuálne obmedzenie okruhu je možné naprogramovať jeden externý rezistor na ochranu zosilňovač a zaťaženia v dôsledku nedodržania podmienok.

Na OPA541 prístroj používa proprietárne bipolárny tranzistor procesu. Pre súčasné hybridné zosilňovače, aplikácie, ktoré vyžadujú dva súčasné obmedzenia odpory nemusia byť upravené.

OPA541 balík je 11-pin napájací plastový obal alebo priemyselný štandard 8-pin-3 hermetické balíka. Napájací plastový obal má meď olovo rám maximalizovať prenos tepla.

NA-3 balík je izolovaný od obvodu, ktorý mu umožní byť upevnené priamo do chladiča bez špeciálnych izolátory.

Čip Funkcie:

- Najvyššia napájanie ±40V

- Výstupný prúd vrchol 10A

- Programovateľné aktuálny limit

- Priemyselný štandard výstupný pin

- FET vstup

- AK chcete-3 nákladovo efektívny výkon plastových obalov

Čip Aplikácie:

- Motor Jazdy

- Servo Zosilňovač

- Synchronizer, Budiace

- Zosilňovač Zvuku

- Programovateľné Napájanie

Package Zahrnuté:

- 1 x Audio Zosilňovač Rada

Štítky: gzlozone zosilňovač, headphon zosilňovaču, vysoký výkon zosilňovača, audio modul amplifer, zosilňovač audio speakon, zosilňovač rada, fi zosilňovač, hifi, opa627, amp mini, pure audio zosilňovač.


( 0 Hodnotenie )

Počet