Up2Stream AMP V3 WiFi a Bluetooth 5.0 HiFi Stereo Zosilňovač Doska s Spotify Prílivu Pandora Airplay DLNA UPnP Multi-izby

€56.89


Aby vaše Káblové pripojenie Reproduktorov do Wifi/ Bluetooth Reproduktor

Zvuk z TV prijímača, on-Line Hudobné, Herné Audio. Všetky zvuky z domácej zábavy môže byť prenášaný bezdrôtovo pomocou Up2stream. Kompatibilné s vaším stálym používať telefón, PC a Tabletu. Vyhovoval vašim potrebám a poskytnúť rôzne hudobné zážitky.

Nový Upgrade

Up2stream AMP V3

Čo je nové funkcie sa líšia od Up2stream AMP 2.0?

Micro USB Zvuková Karta

Up2stream V3 Sériu môže pracovať ako USB DAC, môžete pripojiť priamo k PC a PC audio stream digitálne.

Prispôsobiť vaše Meno

Podpora zmena zariadenie, WIFI (SSID) a podporou bluetooth (meno, mobilných aplikácií a uložiť ju navždy.

Ďalšie Predĺženie

SPDIF out, ADC KĽÚČ pre tlačidlá použitie, 2 I/O pre rozšírenie, ako sú objem gombíky. Vám viac kreativity s DIY projekty.

Vynikajúci Zvuk

Up2stream AMP V3 navrhnutý s 50W*2, 2.0 Stereo páru, podpora až 192khz/24bits Hi-res audio a EQ kontroly. Nízky rozpočet môže urobiť vynikajúci akustický zvuk systém a to buď.

Všetky Hudbu, ktorú máte radi

Obrovské hudobné zdroje podporované ako Spotify, Pandora, Amazon Hudby, Prílivová, Deezer, Qobuz, Internetové Rádio, iheart Radio, Napster, atď. Okrem hudby on-line, môžete tiež hrať miestneho hudby od NAS, USB storage, kde ste získali svoje obľúbené skladby rokov.

Bezdrôtové Pripojenie

Streamovať audio všetkých cestu, Wifi, Bluetooth, 5.0, DLNA, UPnP, Airplay, Spotify Pripojiť.

Streamovať Hudbu Všade

Bez ohľadu na to, kde ste vo vašom dome, vždy môžete vziať z vášho telefónu ak chcete prehrať skladbu pre youryou alebo vašej rodiny. Ako hrať pred Spaním Príbeh pre svoje Deti, v láske, pieseň pre svoju manželku, jednoducho a bezdrôtovo.

Zadarmo iOS a Android Aplikácie

Naša Aplikácia s názvom "4stream", ktoré je kompatibilné s iOS a Android systém. Všetky funkcie je možné jednoducho ovládať pomocou Aplikácie. A tiež môžete dostávať oznámenia pre našu pravidelnú on-line aktualizáciu firmvéru automaticky v našej Aplikácie.

Špecifikácia Bezdrôtová sieť IEEE802.11 b/g/n 2.4 G Ethernet Jeden 10/100M RJ45 Bluetooth 5.0, SBC/AAC, USB Host Play USB hudby, Bluetooth, na Vzdialenosť 10 M Príkon DC 12V-26V Analógový Audio Vstup 3,5 mm/4pin konektor/konektor Micro USB Audio Výstup Analog Reproduktor

(PIN PRIESTOR-5,0 mm) Frekvenčný rozsah 20 hz až 20 khz Reproduktor, Výkon 2×50-W do 4-Ω BTL Zaťaženie na 21V

2×30-W do 8-Ω BTL Zaťaženia pri 24V

2×15-W do 8-Ω BTL Zaťaženie na 15V THD 0.03%, @1kHz 50W+50W 24V-4Ω, Reproduktor Impedancia 4-8ohms Hudobný Formát FLAC/MP3/AAC/AAC+/ALAC/APE/WAV Dekódovanie Až do 24bit/192kHz Protokoly, AirPlay, DLNA, UPnP, Spotify Pripojenie, Qplay Rozmery 110*80*22m IR Diaľkový ovládač Voliteľné

Package Zahrnuté

Štítky: v trubice zosilňovač, predzosilňovač trubice, hifi fet zosilňovač, lz hifi, prispôsobiť wifi, modul zosilňovača rada, kúzlo pandora, reproduktor, amp mini, pure audio zosilňovač.


( 4 Hodnotenie )

Počet